Ekonomi

ING Bank emekli maaş promosyonu ne kadar? İşte detaylar!

Emekli promosyon miktarları hala vatandaşların gündeminde yer alıyor. ING Bank emekli promosyon miktarı merak edilip araştırılıyor. Özellikle ING bankası emekli promosyonu araştırılmaktadır

Emekli promosyon miktarları milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında geliyor. Özellikle ING bankası emekli promosyonu araştırılmaktadır. Emekli promosyon süresi bu ayın sonuna kadar uzatıldı. Hangi bankadan emekli promosyonu alacağına karar vermeye çalışan kişiler tek tek bankaların promosyon ücretlerini ve tekliflerini değerlendiriyor. Her bankanın emeklilere verdiği promosyon miktarı farklıdır.

Peki ING Bankası emekliye promosyon ne kadar veriyor? ING Bank emekli maaş promosyonu kaç TL?

İşte ING Bankası emekliye verdiği promosyon ne kadar veriyor? ING bankası emekli promosyon 2022 ne kadar? sorularının yanıtları dair merak edilen diğer detaylar…

ING EMEKLİ PROMOSYONU ÜCRETLERİ NE KADAR 2022?

ING emekli promosyon ücretlerini milyonlarca kişi araştırılıyor. ING Bank promosyon ücretleri şu şekilde: Emekli maaş aralığı 0 – 1499 TL olan vatandaşlara promosyon ödemesi 4.650 TL, Emekli maaş aralığı 1.500 – 2.499 TL olan vatandaşlara promosyon ödemesi 5.800 TL, Emekli maaş aralığı 2.500 ve üstü olan vatandaşlara promosyon ödemesi 7.000 TL yapılmaktadır. Bunun yanı sıra emekli yakınını bankaya getirenlere 1.250 TL'ye varan promosyon verilmektedir. Böylece emekliye verilen promosyon miktarı da 8250 TL'ye kadar çıkmış oluyor.

ING EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI NELERDİR?

ING emekli promosyon şartları nelerdir? İşte yanıtı! ING kampanyasından emekli maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş vatandaşlar yararlanabilmektedir. Promosyon 5 Ağustos 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Aynı anda birden fazla ek promosyon imkanından yararlanılamaz. Vadesiz hesaptan tanımlı ve düzenli ödenen 2 Otomatik Fatura Talimatına 500 TL ek nakit promosyon da verilir.

TEB BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını 36 ay boyunca yani 3 yıl boyunca yani 36 ay boyunca TEB'den almayı söz veren yani taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca biri elektrik faturası olmak üzere en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli maaş müşterileri 8 bin liraya varan nakit promosyondan faydalanabilir. Ayrıca TEB'e davet ettikleri ve maaşını TEB'e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 lira, toplamda 500 liraya varan nakit ödül imkanı sunuyor.

Akbank emekli promosyon ne kadar? İşte detaylar!

Garanti emekli promosyon 2022 ne kadar? Garanti emekli promosyon tarihi uzatıldı mı?

Yapı Kredi promosyon 2022 ne kadar? İşte detaylar!