12 / 05 / 2024

İngiliz Financial Times, Gökçeada'yı tercih etti!

İngiliz Financial Times, Gökçeada'yı tercih etti!

FT, “Mükemmel bir yaz kaçışı için büyük ihtimalle hiç duymadığınız 5 Akdeniz adası ” diye duyurduğu haberinde Gökçeada 'nın yanı sıra ‘gizli adalar ' olarak İtalya 'nın Favignana,Hırvatistan 'ın Vis, İspanya 'nın Tabarca ve Yunanistan 'ın Fourni adaları



İngiliz Financial Times (FT) gazetesi, Gökçeada 'yı Akdeniz 'in mükemmel tatil için ‘gizli ada 'ları arasında saydı.

FT, “Mükemmel bir yaz kaçışı için büyük ihtimalle hiç duymadığınız 5 Akdeniz adası ” diye duyurduğu haberinde Gökçeada 'nın yanı sıra ‘gizli adalar ' olarak İtalya 'nın Favignana,Hırvatistan 'ın Vis, İspanya 'nın Tabarca ve Yunanistan 'ın Fourni adalarını da sıraladı.

Gazete, “Türkiye 'nin en büyük adası olması nedeniyle burada yakında müteahhitlerin belirmesi ve apart otellerin yükselmesi olası. Ancak şimdilik, Gökçeada, iddiasız, değişmemiş ve çok da gelişmemiş, mutlu bir kaçış ” diye yazdı. Gökçeada 'nın “kekik kokulu ” havasını öven FT, adaya ayak basanın 15 yıl geçmişe gittiğini, kalabalık olmayan plajları ve kaya mezarları nedeniyle tarih ve tatilin içiçe yaşandığını belirtti.

Lüks arayışında olanların adaya gitmemesi tavsiyesinde bulunan FT, kekik balı ve Gökçeada peynirlerinin de tadılmasını önerdi.  
Milliyet


Geri Dön