03 / 05 / 2024

İngiliz polisi 250 milyon dolarlık kripto paraya el koydu!

İngiliz polisi 250 milyon dolarlık kripto paraya el koydu!

İngiliz polisi 250 milyon dolar değerinde kripto paraya el koydu. Ele geçirilen miktar, İngiltere'de şimdiye kadar ele geçirilen en büyük kripto para birimi olarak kaydedildi.



İngiliz polisi, kara para aklama soruşturmasının bir parçası olarak 180 milyon sterlin (250 milyon dolar) değerinde kripto paraya el koydu.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ele geçirilen miktar, İngiltere'de şimdiye kadar ele geçirilen en büyük kripto para birimi olarak kaydedildi.

 İngiliz polisi 250 milyon dolarlık kripto paraya el koydu!

Emniyet Müdürü Joe Ryan, "Şüpheli para aklama operasyonunun merkezindekilere odaklandığımız için bugünkü el koyma, gelecek aylarda devam edecek bu soruşturma için bir diğer önemli kilometre taşı oldu" dedi.

24 Haziran'da 114 milyon lira değerinde kripto paraya el konuldu ve 39 yaşındaki bir kadın kara para aklama şüphesiyle gözaltına alındı.

İngiltere'de Binance'in faaliyetlerine son verildi!

İngiltere'den kripto para açıklaması!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön