29 / 04 / 2024

İnlife Ataşehir satış ofisi!

İnlife Ataşehir satış ofisi!

Firma: Dündar İnşaat

Proje: İnlife

Dündar İnşaat'ın İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan projesi İnlife Ataşehir satış ofisi ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Arsa alanı 12 bin 500 metrekare olarak belirlenen  İnlife  Ataşehir projesi Dündar İnşaat'ın imzasıyla hayata geçiriliyor. İstanbul'un Anadolu yakasındaki Ataşehir bölgesi sınırlarında yer alan İnlife Ataşehir projesinin satışları devam ediyor. 


Toplam 211 konuttan meydana gelen İnlife Ataşehir satış ofisi detayları haberimizin devamında yer alıyor. 5 blok olarak tasarlanan İnlife Ataşehir projesinin blokları 10 ila 11 katlı olarak yükseliyor. Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı İnlife Ataşehir daire fiyatları: 


İnlife Ataşehir fiyat: 


İnlife Ataşehir projesinin fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Bu fiyat projedeki 1+1'ler için geçerli. İnlife Ataşehir ödeme planı şöyle: 


İnlife Ataşehir ödeme planı 'nda banka kredisiyle vadelendirme yapılarak daire almak mümkün. Projede bunun için yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. sauna, buhar odası, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi imkanları barındıran İnlife Ataşehir satış ofisi iletişim bilgileri şöyle: 


İnlife Ataşehir satış ofisi: 


İnlife Ataşehir satış ofisi adres: Dilek Sabancı Cad.Ataşehir - İstanbul

İnlife Ataşehir satış ofisi telefon:0216 469 58 28


İnlife Ataşehir satış ofisi!



 İnlife Ataşehir ne zaman teslim?

İnlife Ataşehir teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi. 



Telefon: 0216 469 58 28

Web Adresi: www.inlife.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön