29 / 04 / 2024

Suare Residence Ataşehir satış ofisi!

Suare Residence Ataşehir satış ofisi!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

Suare Residence Ataşehir satış ofisi hakkında tüm detaylı bilgiler web adresi, satış ofisi adres bilgileri ve telefon numarası haberimizde yer alıyor...



Selimoğlu Group ve E7 Grup'un İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de hayata geçirdiği Suare Residence 206 konuttan meydana geliyor. Suare Residence Ataşehir satış ofisi telefon numarası ve ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 


Suare Residence Ataşehir satış ofisi!


Suare Residence Ataşehir kapsamında arsa alanı 4 bin 930 metrekare olarak belirlendi. 3 bloktan meydana gelen Suare Rezidans Evleri'nde bu blokların katları 10 olarak belirlendi. İnşaat alanı 21 bin metrekare şeklinde belirlenen Ataşehir Suare Evleri'nde spor alanları, fitness center, oyun  alanları, yüzme havuzları, tırmanma duvarı ve toplantı salonları bulunuyor. 


Suare Residence Ataşehir satış ofisi!


Suare Residence Ataşehir Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salon çatı dubleks ve bahçe dublekslere kadar farklılık gösteriyor. Projedeki en ucuz konut 225 bin TL'den ve en pahalı konut ise 445 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Selimoğlu Suare Rezidans projesine 1 Ekim 2012'de başlandı. Ve projede teslimler 30 Aralık 2013'te yapılacak. Suare Residence Ataşehir satış ofisi kapsamında iletişim bilgileri şu şekilde;


Suare Residence Ataşehir satış ofisi adres: Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir

Suare Residence Ataşehir satış ofisi iletişim:

Telefon: 0216 291 19 97

Web Adresi: www.suareresidence.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön