04 / 05 / 2024

suare residence vaziyet planı

suare residence vaziyet planı

Suare Residence satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 230 bin TL'den başlıyor. E-7 Grup ve Selimoğlu Group ortaklığı ile hayata geçirilen proje Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirildi...

Suare Residence vaziyet planı!

Suare Residence projesi E7 Grup ve Selimoğlu Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan 1+1 daireler 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Suare Residence vaziyet planı görseli haberimizin içerisinde yer alıyor...

Suare Residence vaziyet planı!

Satışların devam ettiği Ataşehir Suare Residence Evlerinde yer alan daireler 215 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor. Suare Residence vaziyet planı resimleri haberimizde yer alıyor.

Selimoğlu Group Suare Residence ödeme planı!

Selimoğlu Group Suare Residence ödeme planı haberimiz içinde yer alıyor

Suare Residence Ataşehir satış ofisi!

Suare Residence Ataşehir satış ofisi hakkında tüm detaylı bilgiler web adresi, satış ofisi adres bilgileri ve telefon numarası haberimizde yer alıyor...

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat listesi kapsamında 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Newada Residence vaziyet planı!

Ml Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Newada Residence vaziyet planı bilgilerine göre projede toplamda 288 rezidans yer alıyor. Projede 2 blok bulunuyor.

Safi Espadon Residence vaziyet planı!

Safi Espadon Residence vaziyet planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Ankara West Gate Residence vaziyet planı!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Ankara West Gate Residence vaziyet planı öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje Ankara Çankaya bölgesinde inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence vaziyet planı!

Ceylan İnşaat Hasırcılar Residence vaziyet planı için haberimizi okumanız yeterli. İstanbul Avrupa yakası Beyliküzü bölgesinde inşa edilen projede teslimler 2014 yılının Haziran ayında başlayacak...

Kartal Eagle Residence vaziyet planı!

İçinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, cafe, restoran ve daha bir çok olanağın bulunduğu Kartal Eagle Residence vaziyet planı detayları...

Arifoğlu Residence Beylikdüzü vaziyet planı!

Arifoğlu Residence Beylikdüzü vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Arifoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Arifoğlu Residence projesi 15 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor

Saloon Residence Ümraniye vaziyet planı!

Saloon Residence Ümraniye vaziyet planı bilgileri haberimizin içinde bulunuyor. Gen Yapı imzası ile inşa edilen Saloon Residence projesinde teslimler 2014 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor

suare residence vaziyet planı Haberi

suare residence vaziyet planı

Suare Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Selimoğlu Group ve E-7 Grup ortak girişimi ile Ataşehir'de yükseliyor.


10 katlı 3 blok olarak planlanan Suare Residence teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirlendi. Projede toplam 206 adet daireye yer veriliyor.


Suare Residence satılık daire


Suare Residence satılık daire fiyatları 


1+1 daireler 230 bin TL

2+1 daireler 285 bin TL

3+1 daireler 385 bin TL'den başlıyor.


4 bin 390 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Suare Residence Ataşehir, sinema salonu, basketbol sahası, masaj odaları, toplantı odası, konferans salonu, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi alanlara sahip.