27 / 04 / 2024

Suare Residence vaziyet planı!

Suare Residence vaziyet planı!

Firma: E7 Grup ve Selimoğlu Grup

Proje: Suare Rezidans

Satışların devam ettiği Ataşehir Suare Residence Evlerinde yer alan daireler 215 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor. Suare Residence vaziyet planı resimleri haberimizde yer alıyor.



E7 Grup ve Selimoğlu Grup imzası ile yaşama geçirilen Suare Residence projesi lokasyon olarak İstanbul'un Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Ateşehir Suare Residence vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. 


Toplamda 206 adet daireden meydana gelen Suare Residence Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Suare Residence projesinde yer alan daireler dairelerin teslimleri Aralık 2013'de gerçekleşecek.


Suare Residence vaziyet planı bilgisinden önce dairelerin fiyat bilgisinden bahsedelim. Suare Residence fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan konutlar minimum 215 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 395 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Ataşehir  Suare Rezidans  Evlerinde ayrıca fitness salonu, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj odaları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, toplantı odası, konferans salonu ve sinema salonu gibi sosyal alanlarda mevcut.


Suare Residence nerede?

Suare Residence adres: : Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir İstanbul 


Suare Residence vaziyet planı:


Suare Residence vaziyet planı!


Telefon : 0216 291 19 97

Web Adresi: www.suareresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön