17 / 05 / 2024

Innovia 1'de yaşam başlıyor!

Innovia 1'de yaşam başlıyor!

Innovia 1'de daireler sahiplerine teslim edilmeye başladı



Yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği Innovia 1. etabında kaçırılmayacak fırsatlar ve çok özel ödeme koşullarıyla daireler hemen teslim edilirken Innovia 2. etabında da ticari alanlar satışa sunuluyor

Yeşil Kundura'nın grup şirketlerinden biri olan ve 1998 yılında Topkapı'da bulunan Yeşil Plaza'yı inşa ederek sektöre adım atan Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği 8.000 konutluk dev yaşam projesi Innovia inanılmaz kampanyalarla herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Ayrıca işyeri sahibi olma hayalleri kuranları da uygun ödeme koşulları bekliyor. 

İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratan Yeşil İnşaat;  Innovia Projesi'nin 1. etabındaki daireler 0 peşinat, 0 faiz ile hemen teslim ediliyor. 12 ay sonra yapılacak olan yüzde 25 peşinat, ilk üç ay 0 ödeme ve 0 faiz avantajı ile dairenize sahip olma fırsatı Innovia'da... 

Krize rağmen rekor denebilecek kadar kısa bir sürede satılan Innovia'nın 2. etabının ticari alanları da satışa sunuldu. 

Yeşil İnşaat, geliştirdiği projelerde kaliteli, yüksek standartlı, insan yaşamına katkıda bulunabilecek sosyal ve teknik donanıma sahip yapılar inşa etmeye özen gösteriyor. 

Innovia projesi de konumu, alışveriş mekânları, etkileyici çevre düzeni ve farklı açık hava olanakları benzersiz bir yaşam sunuyor. Innovia'da gölet ve şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, büyük ve küçük yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, anfi tiyatro, seyir terasları, mini futbol, basketbol, tenis, voleybol alanları, çardaklar, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri bulunuyor. 

Türkiye'de bir ilk, Innovia Online

 Innovia Online, teknolojinin sunduğu olanaklardan maksimum düzeyde yararlanma imkânı sunan benzersiz bir sistem. Sosyal imkân, faaliyet ve etkinliklerin kullanımı ve yönlendirilmesini sağlayan Innovia Online, site sakinlerinin birbirleriyle ve site yönetimiyle arasındaki tüm organizasyonu sağlayabilecek güçlü bir iletişim platformu. Innovia Online ile yeni dostluklar ve ticari ilişkiler kurulabilirken site içi hayatı kolaylaştıracak yeniliklerden de yararlanabilirsiniz. İlk kez bir yaşam merkezinde, site içi haberleşmeyi kolaylaştıracak böylesi bir sistem bulunuyor. Her konutta bulunan Innovia Online, etkin bir iletişim ve alışveriş portali ayrıcalığı sağlıyor.  
 
Innovia özel mekânlarıyla da farklılaşıyor

Atölye: Atölye ile sizin ve çocuğunuzun içindeki sanatçı ruhu dışarıya çıkarabilir, Atölye içerisinde bulunan seramik fırınında, evinizin en güzel köşelerinde sergileyebileceğiniz vazolar ve süs eşyaları yaratabilirsiniz. Resim odası ise hobi ve sanatsal çalışmalar için buluşma noktası olacak.

Kave: Aileniz  ve dostlarınız ile eğlenceli saatler geçirebileceğiniz özel karaoke odası, satranç, tavla, kâğıt oyunları, bilardo gibi etkinliklerin bulunduğu modern kahve "Kave" de site sakinlerini bekliyor. 

Living Room (Ortak Mutfak): Living Room dünyanın en lüks villasında hissettirecek şıklıkta çok özel bir mekân. 1+1 dairede oturan site sakinleri de geniş bir alanda davet verebilme lüksünü Innovia Online üzerinden Living Room'u rezerve ederek yaşayabilecek. Living Room'da tüm ihtiyaçlara cevap verecek endüstriyel mutfak donanımı, geniş aile yemekleri için fırın, mangal, 20 kişilik yemek masası, neşeli zamanlar geçirebilmek için bar ve surround ses sistemi bir adım ötede. Bu özel alanda yemek kursları da düzenlenip; nişan, düğün ve iftar yemekleri de verilebilir.

Şömine: 1200 metrekarelik havuzların ortasında yaz-kış bir şöminenin yandığı açık ve kapalı olarak hizmet verecek, suyun sesi ile rahatlatacak çok özel bir dinlenme ve sohbet mekânı.

Fitness Merkezi:  1500 metrekarelik alanıyla kapalı yüzme havuzu dahil olmak üzere sauna, Türk Hamamı, masaj odaları ve son sistem donanımları ile tamamen kullanım amaçlı düzenlenmiş bir SPA alanı. 

Club House: Birçok oturma grubunun bulunduğu; site sakinlerinin bir araya gelerek büyük ekranda maç ya da beğenilen televizyon programlarını birlikte izleyebilecekleri özel bir mekân. Buradaki programları, Innovia Online ile öğrenip yalnız başına seyretmek istemediğiniz bir tv programını arkadaşlarınızla ya da diğer site sakinleri ile izleyebilirsiniz. Ayrıca Club House'ta büyük partiler ve organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. 

Sıcacık bir yaşamın kapılarını aralayan Innovia, kocaman bir aile olmak için sakinlerini bekliyor!


www.yesilinsaat.com.tr

0212 414 08 01


Geri Dön