24 / 05 / 2024

İnnovia 2'de ev alanlara mobilya hediye!

İnnovia 2'de ev alanlara mobilya hediye!

Haziran ayında tamamlanacak İnnovia 2 projesinden 1+1 daire satın alanlar 5 bin, 2+1 daire satın alanlar 8 bin, 3+1 daire alanlar ise 10 bin lira değerinde mobilya hediye çeki kazanacak



 YEŞİL inşaat, Beylikdüzü'ndeki Innovia 2'den daire alanlara, hediye çeki verecek. Haziran ayında tamamlanacak prdojeden 1+1 daire satın alanlar 5 bin, 2+1 daire satın alanlar 8 bin, 3+1 daire alanlar ise 10 bin lira değerinde mobilya hediye çeki kazanacak. Innovia'nın satış ofisinin alt katında kurulacak özel showroomdan mobilyalarım seçebilecek ev sahiplerini bekleyen bir başka sürpriz de "ortak mutfak." Toplam 14 bin konutluk Innovia'da oturanlar, kalabalık misafir gruplarım, endüstriyel mutfak teknolojisi ile donatılmış 100 metrekarelik ortak mutfakta ağırlayabilecek. Böylece misafirleri eve sığdıramamaktan, evin kirlenmesi veya yağ kokmasından endişelenme de ortadan kalkacak. Geniş yemek masası ve oturma grupları ile site sakinlerine hizmet verecek ortak mutfakta, bilardo ve karaoke oynamak, piyano çalmak da mümkün.

Innovia'da, kapalı ve açık spor alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini futbol, yürüme, koşu ve bisiklet yolları, aerobik, pilates, step gibi farklı spor etkinlikleri için ayrılan çok amaçlı salonlar, aletli spor salonu, bilardo ve bowling salonları ile tüm spor olanakları da var.
Sabah

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]


Geri Dön