09 / 05 / 2024

İnnovia 4 PES avantajları!

İnnovia 4 PES avantajları!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia 4

Yeşil GYO'nun sunduğu Premium Emlak Sistemi (PES) İnnovia 4 projesinde de geçerli. İnnovia 4 PES avantajları arasında yapılacak daire yatırımlarının 3 sene içerisinde 2'ye katlanması öngörülüyor....




İnnovia 4 PES avantajları!


Yeşil GYO tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen  İnnovia 4  projesi İnnovia Evleri'nin 4. etabı olarak inşa ediliyor. Yeşil GYO'nun sunduğu Premium Emlak Sistemi (PES) İnnovia 4 projesinde de geçerli. İnnovia 4 Evleri'nde daire fiyatları 109 bin liradan başlayarak artış gösteriyor.


İnnovia 4 projesinin ödeme planında KDV oranı yüzde 1. Banka kredisinin kullanıldığı Beylikdüzü İnnovia 4 ödemeleri 100 ay sıfır faizli olarak firma bünyesinde yapılabiliyor. İnnovia 4 Evleri'de konut teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 


Beylikdüzü İnnovia 4 projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.


İnnovia 4 PES avantajları!


Yeşil GYO'nun İnnovia 4 PES avantajları arasında yapılacak daire yatırımlarının 3 sene içerisinde 2'ye katlanması öngörülüyor. Yani 1+1 konut fiyatına 3+1 konut satın alabiliyor ve de iki kat fazla kira geliri avantajlarına sahip oluyorsunuz. İnnovia 4 PES avantajlarından bir diğeri de firma, gayrimenkulünüzü kiralıyor ve otel konseptinde işletiyor. Yıllık size yüzde 10 kira geliri ödüyor. Ayrıca bu gelir her yıl yüzde 2,5 oranında artıyor. 


İnnovia 4 PES avantajlarını öğrenmek için:

Telefon : 0212 414 08 00

Web adresi : www.innovia.com.tr




projeye sor



Geri Dön