30 / 04 / 2024

Yeşil GYO, Innovia 4. etapta sil taksit fırsatı sunuyor!

Yeşil GYO, Innovia 4. etapta sil taksit fırsatı sunuyor!

Innovia 1, 2 ve 3. etaplarının arkadaşlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen 5 aile, ev aldığında 1 evi hediye ederek, büyük satış grafiği yakalayan Yeşil İnşaat, İnnovia'nın 4. ve son etabında ise Sil Taksit fırsatı sunuyor



Sektörde birçok ilke imza atan, Innovia'nın satışa sunulduğu ilk günden itibaren müşterilerine görülmemiş fırsatlar sunan Yeşil GYO, Innovia 4 ile yine bir ilke daha imza atarak "Sil Taksit" fırsatını sundu. Innovia 1, 2 ve 3'ün satış kampanyası döneminde arkadaşlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen 5 aile Innovia'dan ev aldığında 1 ev Innovia tarafından hediye ediliyordu. "Dostlarla Birlikte" konsepti olarak başlatılan bu özel fırsatın devamı olan "Sil Taksit" avantajı ile Innovia Projesi'nden ev sahibi olan kişi, arkadaşı da Innovia'dan ev aldığında 2 taksiti siliniyor.

Yeşil İnşaat'tan yapılan açıklamada, "Dostlarınızla birlikte keyifli bir yaşam sürmek, bir evden çok daha fazlasına sahip olmak istiyorsanız Innovia'nın fırsatlarını kaçırmamalısınız. Üstelik bununla da yetinmeyip peşin ödeme yaparak ev sahibi olan müşterilerimize ödedikleri bedelin yüzde 1'ni geri iade ediyoruz" denildi.

TEFE-TÜFE YOK GERÇEK "0" FAİZ VAR

Innovia Projesi ile dileyen herkesin ev sahibi olabileceğini gösteren Yeşil GYO, projenin diğer etaplarında uyguladığı ödeme avantajlarını Innovia 4. etap içinde uyguluyor. Haziran 2011'de satışa sunulan ve kısa sürede yüzde 25'inden fazlası satılan Innovia 4 için Ekim 2011 itibariyle yeni bir kampanya başlatan Yeşil GYO ev sahibi olmak isteyenleri gerçek 0 faiz uygulamasına davet ediyor. Innovia projesinin başladığı günden bu güne aynı uygulamayı yapan Yeşil GYO, banka kredisiz, 60 ay 0 faiz imkanı sunan, Tefe Tüfe farkı olmayan gerçek 0 faiz uygulamasına dikkat çekiyor.

FİYATLAR 94 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

94 bin TL'den başlayan fiyatlara satışı devam eden Innovia 4. Etapta yıllık enflasyon artışından etkilenmeyen sabit rakam ile banka kredisiz 60 ay, 0 faiz imkanının dışındakişiye özel ödeme planları da sunuyor.

Innovia'nın son faz ve son fırsatı olan 4. etabında 49-59 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor.

4 bin 750 aile 'ev'leniyor

Yeşil GYO, Beylikdüzü'nde yer alan tamamı 4 Etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi'nin 1, 2 ve 3. etaplarında büyük bir satış başarısı yakaladı. Satışı komple tamamlanan ilk üç etabın ardından dördüncü ve son etabın çalışmalarını da hızla tamamlayan Yeşil GYO, Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak Innovia 4 ile 4 bin 750 aileyi daha hayallerinin evine kavuşturayı hedefleyecek. Innovia'nın son etabı, banka kredisiz , 60 ay 0 faiz kampanyası ile satışları devam ediyor.

Yenişafak


Geri Dön