28 / 04 / 2024

İnnovia Suites Topkapı Projesi!

İnnovia Suites Topkapı Projesi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites Topkapı

Yeşil İnşaat'ın İnnovia Suites Topkapı projesi bu yıl içerisinde başlıyor. İnnovia Suites Topkapı projesi Yeşil Kundura'nın binası restore edilerek ve ek binalar inşa edilerek hayata geçirilecek....




Yeşil İnşaat, İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites İçmeler projesinden sonra İnnovia Suites Topkapı projesine hazırlanıyor. Yeşil İnşaat, İnnovia Suites Topkapı projesini E-5 üzerinde yer alan Yeşil Kundura binasının yerinde yapacak.


İnnovia Suites Topkapı projesi için Yeşil Kundura binası restore edilecek. İnnovia Suites Topkapı projesinde binanın arka tarafındaki arsada ek binalar yapılacak. 


İnnovia Suites Topkapı projesine bu yıl içerisinde başlanılması planlanıyor. İnnovia Suites Topkapı projesinde 1+1 suit odalar yer alacak. İnnovia Suites Topkapı projesinde Premium Emlak Sistemi ile yatırımcıya 2 kat kira garantisi veriliyor.


İnnovia Suites Topkapı satış ofisi ile 0212 709 35 25 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. İnnovia Suites Topkapı projesinde yüzme havuzu, spor salonu, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal olanaklar ve hizmetler yer alıyor. 




İnnovia Suites Topkapı iletişim bilgileri

Tel : 0212 709 35 25

Web: www.innoviasuites.com


projeye sor



Geri Dön