05 / 05 / 2024

İnoksan, Konya ve Urfa'daki Hiltonlar'a da girdi!

İnoksan, Konya ve Urfa'daki Hiltonlar'a da girdi!

İnoksan  ve Kosifler Grup'un işbirliği, Hilton Garden Inn'de devam ediyor. Geçtiğimiz ay hizmete başlayan Konya Hilton'da olduğu gibi, 2011 yılında hizmete girecek Urfa Hilton'un da tüm mutfak, açık büfe ve servis ünitelerinin tasarım, proje ve montajı İn



İnoksan  ve Kosifler Grup'un işbirliği, Hilton Garden Inn'de devam ediyor. Geçtiğimiz ay hizmete başlayan Konya Hilton'da olduğu gibi, 2011 yılında hizmete girecek Urfa Hilton'un da tüm mutfak, açık büfe ve servis ünitelerinin tasarım, proje ve montajı İnoksan'a ait.

Turizmde 2010 yılının beklentilerin üzerinde bir başarıyla geçtiğini belirten İnoksan Genel Müdürü Emre Varlık, 'Kosifler Grupla yaptığımız işbirliği de bu yıl içinde bize güç katan projelerdendir' dedi. İnoksan'ın hedeflerinden de bahseden Emre Varlık, 'Kısa vadeli hedeflerimiz arasında yeni ürünler geliştirmek, ihracat yaptığımız ülke sayışım arttırmak, pazarlama ve satış etkinliklerimizi geliştirmek bulunuyor. Uzun vadeli hedefler arasında İnoksan'ın dünya markası haline gelmesini sağlamak, kalite öncülüğünü devam ettirmek ve müşteri memnuniyetini tüm değerlerin üstünde tutmak geliyor' dedi.

Emre Varlık, endüstriyel mutfak ekipmanlarının yaklaşık yüzde 90'ım üretebilecek kapasite ve teknolojiye sahip olduklarım belirtti. Varlık, sözlerine şöyle devam etti: 'Buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, yemek hazırlama üniteleri, patates soyma makineleri, pişirme gereçleri gibi endüstriyel mutfakta akla gelecek her türlü makine ve ekipmanı üretiyoruz. Oteller ve büyük lokantalar için proje hazırlayıp ürün yapıyoruz. Aynı mutfak ürünlerini gemiler için de üretiyoruz. Yük gemileri için neme karşı dayanıklı, özel paslanmaz çelikten ürünler tasarlıyoruz.' şžu anda piyasada yaklaşık 500 mutfak firması olduğunu belirten Varlık, 600 milyonluk pazardaki yurt içi cirolarının 60 milyon TL, yani yüzde 10'luk bir pay olduğunu da sözlerine ekledi.
Hürriyet


Geri Dön