02 / 05 / 2024

İnönü Üniversitesi, mühendis alacak!

İnönü Üniversitesi, mühendis alacak!

İnönü Üniversitesi, 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli p



İnönü Üniversitesi, 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre İnönü Üniversitesi Turgut Özel Tıp Merkezi'ne çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdam edecek. Tıp merkezine 1 adet de mühendis alınacak olup adaylar 2010 yılı KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla yazılı veya sözlü sınav yapılamayacak.

Adaylarda Aranan Koşullar;

Mühendislik fakültelerinin elektronik ve haberleşme bölümünden mezun olmak
Türk vatandaşı olmak
657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak
Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya en az bir yıl tecilli olmak

Başvuru Yeri, Şekli ve Zamanı;

Adayların bugünden itibaren 10 iş günü içinde hangi pozisyona başvurduklarını belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı, nufüs cüzdanı fotokopisi ve 2010 KPSS sonuç belgesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özel Tıp Merkezi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen müraacat etmeleri gerekiyor.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön