21 / 07 / 2024

İnovasyon Konferansı 5 Mayıs'da YEM'de yapılacak!

İnovasyon Konferansı 5 Mayıs'da YEM'de yapılacak!

Yapı sektöründe iş mükemmelliğiyle rekabet avantajı yaratan, sektörün geleceği inovasyon;    Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen İnovasyon Konferansında gündeme geliyor  




5 Mayıs 2011de YEM Etkinlik Salonunda Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek konferans; konunun yerli yabancı uzmanlarının vereceği bilgiler ve sektörde bu alana yatırım yapan firmaların paylaşacakları deneyimlerle katılımcılara yol haritası çizecek.

Yapı dünyasının bilgi merkezi olarak 43 yıldır faaliyet gösteren Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiyede yapı sektörünün ve fiziksel çevrenin kalitesinin gelişiminde rol oynayacak öncü projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. YEM tarafından düzenlenen buluşmalar yapı sektörünün farklı kesimleri arasında bilgi paylaşımı, iletişim ve tanıtım olanağı sağlarken, sektörün gelişimine de katkıda bulunuyor.

Bu çerçevede Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiyedeki ekonomik büyümeden doğrudan etkilenen, hem istihdamın hem de ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün kurumsallaşmasına katkıda bulunmak ve agresif rekabet ortamında kurumların fark yaratmasına destek olmak amacıyla, bu yıl ilkini gerçekleştireceği İnovasyon Konferansını düzenliyor.

Yapı ve inşaat sektöründe iş mükemmelliği ve inovasyon odağında düzenlenecek konferansı endüstriyel yapı harçları üretiminde dünya lideri olan Saint-Gobain Weber ana sponsor olarak destekliyor. 5 Mayıs 2011, Perşembe günü YEMin Fulyadaki binasında gerçekleşecek konferansta, konunun yerli yabancı uzmanlarının aktarılacağı bilgilerin yanı sıra, bu alana yatırım yapan, inovasyon kültürünü benimsemiş firmaların üst düzey yöneticileri de konuşmacı olarak yer alarak deneyimlerini paylaşacaklar.

Konferansın anahtar konuşmacıları; yalın operasyonlar, süreç mükemmelliği, stratejik planlama, tasarım, inovasyon ve organizasyonel dönüşüm alanında Amerika, Avrupa, Afrika ve Asyaya dağılmış 15 uluslararası ofisi ve 20yi aşkın ülkede aktif müşterisiyle dünyadaki en büyük bağımsız servis sağlayıcılardan biri olan BMGInin Avrupa Genel Müdürü Greg Kinsey ile BMGI Türkiye Genel Müdürü Tevfik Durmuşoğlu olacak.

Gayrimenkul, yapı malzemesi ve müteahhitlik alanları başta olmak üzere sektörde inovasyona yatırım yapmak isteyen profesyonelleri buluşturacak olan İnovasyon Konferansı, aktaracağı bilgilerle katılımcılarına bu süreçte yol haritası çizecek.


Geri Dön