29 / 04 / 2024

İnşaat firmalarından Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar!

İnşaat firmalarından Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar!

2015’e hızlı giren inşaat firmaları sevgililer gününü unutmadı. Hem farklı oranlarda indirim fırsatları hem de tatil seçenekleriyle bu özel gün için paketler sunuyor..



Sevgililer Günü’nü inşaat firmaları da unutmadı ve çiftler için çeşitli fırsatlar uygulanmaya başladı. Firmalar bu kampanyalarla satış hızı düşen kış aylarını canlandırmayı hedefliyor.

Seçenekler içinde peşinatsız ev sahibi yapmaktan, kredi indirimlerine kadar pek çok paket var. Hatta bazı firmalar Malpler tatiline gönderirken bazısı da çeşitli konserler için çift kişilik bilet veriyor. Bazı fırsatlar sevgililer günü ve ertesi için geçerliyken, Şubat ayı sonuna kadar uzayan seçenekler de var.


Yaz-kış tatil planı

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’deki projesi Still İstanbul Diamond’da Sevgililer Günü haftası için hazırladığı özel kampanyayla projeden konut alan herkese yüzde 12 indirim uygularken, kış tatili mevsiminde tatil yapmak isteyenleri Kartalkaya’da, yazın tatil yapmak isteyenleri ise Antalya’da 5 yıldızlı otelde 4 gece 5 gün tatile gönderiyor.


Yüzde 14’lük indirim

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla hayata geçirilen Kale Kent projesi Beylikdüzü’nde Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor. Fiyatların 205 bin liradan başladığı projede yüzde 5 peşinat ve 24 ay 0 faiz imkanı da sunuluyor.


Önce ‘rezidans’ sonra Malpler

DAP Yapı, Kartal’da hayata geçirdiği Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina’da çok az sayıda kalan rezidans dairelerinden Şubat ayında ev sahibi olanları Malpler’de 3 veya 5 günlük tatile gönderiyor. Kampanya, 28 Şubat’a kadar geçerli olacak. İstMarina’da, ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0’dan 5+1’e 1463 ünite yer alıyor. 34 metrekarelik en küçük rezidans’tan 720 metrekarelik 5+1’e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede tüm rezidansların Adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor.


Peşinatsız evler!

Kartal Esentepe’de inşaatı devam eden Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü’ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında fiyatları 345 bin liradan başlayan konutlar için  4 farklı ödeme planının da uygulandığı projede isteyen 48 ay sıfır faiz kampanyasından da yararlanabiliyor.


İsteyene tatil paketi isteyene ‘tablet PC’

Soyak, İzmir’de yükselen Siesta’nın en yeni etabı Oxygen’den 15 Şubat Pazar gününe kadar daire satın alanlara, yutdışında Roma veya Paris’te  bir tatil, Sapanca’da 5 yıldızlı otelde çift kişilik 2 gece konaklama ve spa, 2’şer adet tablet ya da akıllı telefon gibi hediye seçenekleri sunuyor. Şubat 2015’te açılacak Siesta Meydan alışveriş merkezinin hemen yanı başında yer alan Oxygen’deki daireler, ‘O’ faiz fırsatı, peşin indirimi, “şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla” ya da özel Soyak Finansmanı gibi avantajlar da içeriyor.


Ön cepheye isim yazıyor

24 Gayrimenkul, yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24’te geçerli olacak kampanya ile 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde ön talep toplamaya başlayacak, ön talepte bulunan yatırımcılara hem yüzde 24 oranında özel indirim sunacak, hem de sevgilerini projelerinin cephesinde adeta ölümsüzleştirecek. Özel mimarlar tarafından tasarlanacak olan projelerin cepheleri, konut alıcısının ve sevdiği kişinin isimlerinin yer aldığı parçalar ile stilize edilecek.


Konser bileti evde..

Uransan, Ankara’daki yeni projesi Queen Park’ın tanıtımını yapacağı 14 Şubat’ta çekilişle belirlenecek 2 çifte Sezen Aksu konseri için bilet hediye edecek.


Duygu Erdoğan-Milliyet


Geri Dön