30 / 04 / 2024

İnşaat firmalarından Anneler Günü kampanyası!

İnşaat firmalarından Anneler Günü kampanyası!

İnşaat firmaları 10 Mayıs Anneler Günü için kampanya furyasına başladı. Çırağan'da akşam yemeği sunan da 10 bin liralık pırlanta çeki veren de var. İşte ayrıntılar...



Gayrimenkul firmaları konut stokunu eritmek için özel günleri fırsata çeviriyor. 10 Mayıs Anneler Günü için birçok inşaat firması çeşitli kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alacaklara özel sunulan kampanyaların arasında en dikkat çeken ise 10 bin liralık pırlanta çeki oldu. Çırağan Sarayı'nda akşam yemeğinin yanı sıra 5 bin liralık hediye çeki veren firmalar da var. Bu kampanyalara ek olarak konutta indirimli satış imkânı da sunuluyor. 


Çırağan'da akşam yemeği 


Demir İnşaat Anneler Günü için düzenlediği kampanyasında 9-10 Mayıs tarihlerinde ev alanlara Çırağan Sarayı'nda akşam yemeği vereceğini duyurdu. Toplamda 7 blokta, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşan Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde daireler Ağustos 2015'te teslim 


5 bin liralık hediye çeki 


evdekifirsat.com platformu da Halkalı, Bahçeşehir, Kağıthane, Maslak ve Yenibosna projelerinden ev alan ve kampanya formunu dolduran tüketiciye Boyner'de kullanabilecekleri 5 bin liralık hediye çekiyle kampanya furyasına katıldı. İstanbul'da farklı semtlerdeki projelerden alternatifler sunan evdekifirsat. com ev seçeneklerinde bin 850 TL, ofislerde ise 4 bin 600 TL'den başlayan aylık taksit imkânı sağlıyor. 


10 bin lira pırlanta kuponu 


Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da düzenlenen kampanya kapsamında 8-10 Mayıs tarihleri arasında ev sahibi olanlara Zen Pırlanta'dan 10 bin liralık hediye çeki veriliyor. 


Peşinatı bir yıl erteledi 


Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da geçerli olacak bir kampanya düzenledi. Anneler Günü'nü de içine alan mayısta geçerli olacak kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat 1 yıl ertelendi. Kalan yüzde 75'lik kısım için de kredi imkânı getirildi. 


Peşine yüzde 15 indirim 


Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'de hayata geçirdiği Still İstanbul Diamond projesinde, Anneler Günü'ne özel çeşitli ödeme planları sunuyor. Peşin ödemede yüzde 15 indirimin yapıldığı projede, yüzde 5 peşinatla ve 20 ay sıfır faizle de ev sahibi olunabiliyor. 


Tüketicilere yüzde 12 indirim 


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te Anneler Günü için yüzde 12 indirim uyguladı. Şirket, tüketiciye yüzde 50 peşin, geri kalan 60 ay sıfır faiz imkânı da getirdi. Projede yüzde 5 peşinatlı bir yıl kredi öteleme kampanyası da başlatıldı. Projede fiyatlar 228 bin liradan başlıyor. 


60 ay sıfır faiz 


Emlak Konut'un Ankara'da hayata geçirdiği SofaLoca'da da Anneler Günü'ne özel bir kampanya düzenlendi. Tüm annelere ekstra indirim imkânının yanı sıra 60 ay sıfır faiz uygulanıyor. 


4 farklı kampanya 


Gökdeniz Kartal'da 4 farklı kampanya düzenlendi. Bunlar arasında yüzde 50 peşin, kalan kısım için 48 ay sıfır faizli kredi imkânı da bulunuyor. 



Seda Tabak / Sabah





Geri Dön