28 / 04 / 2024

İnşaat ve Konut Konferansı 2014 21 Ocak'ta düzenlenecek!

İnşaat ve Konut Konferansı 2014 21 Ocak'ta düzenlenecek!

Eventuum Organizasyon tarafından, 21 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek olan 2.İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat sektörün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek...




Eventuum Organizasyon tarafından, 21 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek olan 2.İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat sektörün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı 2014, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı veriyor.


Her gün artan ve değişen rekabet dünyasında, riskleri minimuma indirerek pazar değerini arttırmak günümüz koşullarında en avantajlı yöntem görünüyor. Avantajlar ise glocal (global & local) pozisyonlara göre değişkenlik gösteriyor. Tüm zamanların en avantajlı yatırımları için sektörün liderleri bu konferansta “think-tank” yapacak.


İnşaat sektörü ve temas halindeki diğer sektörlerle birlikte, mevcut durum, sistem ve teknolojiler, son gelişmeler, pazar dinamikleri ve beklentilerin konuşulacağı konferans, ekonomik ve ticari açıdan katma değer sağlayacak konularla birlikte sektörün önde gelen firmalarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getiriyor.


Kaydını gerçekleştiren firmalar arasında; Akfen İnşaat, Amplio Emlak Yatırım, Ant Yapı, Artaş Group, Asal İklimlendirme Teknolojileri, Aşçıoğlu İnşaat, Beşyıldız Yuvataş İnşaat, Beyaz İnşaat, Buvan Yatırım, Büyükçelen İnşaat, Büyükhanlı İnşaat, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, Çuhadaroğlu Metal Sanayi A.Ş., Çukurova Gayrimenkul Geliştirme, Dekar Yapı A.Ş., Dost İnşaat ve Proje, Değerleme Uzmanları Derneği, Dumankaya İnşaat, DY Doğa Gayrimenkul Yatırım, Ege Gayrimenkul, Ege Yapı Group, Erguvan İnşaat, Eroğlu Gayrimenkul, Er-Sa İnşaat, Esin Yapı, Estanbul İnşaat, Eston Yapı A.Ş., Etna Gayrimenkul, Eviya Gayrimenkul, Fer Gayrimenkul, Folkart Yapı, Gedizler Yapı, Göğüş Holding, Gül İnşaat, Hiper Gayrimenkul Geliştirme, Hisar Yapı, Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği, İmtaş İnşaat, İstanbul İnşaatçılar Derneği, İstif Makinaları Distribütörleri İmalatçıları Derneği, İklimlendirme Soğutma Eğitim Danışmanlık ve Araştırma Derneği, Karden İnşaat, Kavanlar İnşaat, Kepda İnşaat, Keten İnşaat, Kiler GYO, Kiptaş, KLK Yapı, Kontek İnşaat, Körfez GYO, Krea Gayrimenkul, Limak A.Ş., Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği, Liv Yapı, Marmara Emlak Müşavirleri Derneği, Mesa Mesken Sanayi A.Ş., Meşe İnşaat Bursa, Metal Yapı Konut, Nas İnşaat, Osel Art, Önalan İnşaat, Özak GYO - İnter Yapı, Özaltın İnşaat, Rönesans Gayrimenkul, Rönesans İnşaat, Seba Holding, Selin Yapı, Serhatlı İnşaat, Sinpaş Yapı, Su Yalıtımcıları Derneği, Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş., System İnşaat, Şua İnşaat, Tahincioğlu Gayrimenkul, Tekin Yapı, Teknik Yapı Holding, Timur Gayrimenkul / NEF, Turkeco İnşaat ve Enerji LTD. , Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği, Türkiye Gaz Beton Üreticileri Birliği, Türkiye Hazır Beton Birliği, Türkiye Prefabrik Birliği, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ulusal Ahşap Birliği Derneği, Umi İnşaat Bursa, Vialand Gayrimenkul Yatırım A.Ş., XPS Isı Yalıtım Derneği, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği, Yeniköy Turizm İnşaat Yatırımları yer 

almaktadır. 


200’ün üzerinde inşaat firması ve developer firmanın yer alacağı konferans Türkiye’de B2B konseptinde gerçekleştirilecek tek ve en büyük organizasyon olacak. İnşaat ve Konut Konferansı ile birlikte doğru zamanda doğru iş ortaklıkları kurabilir, kendinizi ve firmanızı ifade etme şansı bulabilir, kurumsal görüntünüzü arttırabilir ve B2B fırsatları yakalayabilirsiniz.



Geri Dön