12 / 05 / 2024

konut konferansına kimler katılacak

konut konferansına kimler katılacak

Eventuum Organizasyon tarafından, 21 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek olan 2.İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat sektörün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek...

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Konut fiyatlarına zam gelecek!

Eventuum tarafından bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı dün yapıldı. Organizasyona katılan inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri konut fiyatlarına zam geleceği mesajını verdi. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Maliye, ofis adı ile konut satışına dur dedi!

Maliye Bakanlığı, ofis adı ile ‘konut satışına dur’ demek için yeni düzenlemeler getirdi.  Tapuda işyeri şeklinde gösterilen taşınmazlar, konut olarak kullanım için satılsa da yüzde 18 KDV’ye tabi tutulmaya başlandı. 

TOKİ, 815 bin konut rakamına ulaştı!

Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nda konuşan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Toplamda 815 bin konut rakamına ulaştık. Geçtiğimiz yıl 65 bin konutu ihale etmiştik, bu yılda aynı rakama ulaşacağımızı tahmin ediyorum." dedi.

6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

6. İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek..

TOKİ 2017'nin ilk 10 ayında 50 bin konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'nin 10 ayında 50 bin konut rakamına ulaştıklarını bildirdi.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 800 bin 114 konut rakamına ulaştı!

TOKİ, "Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği kapsamında 81 ilde, 3 bin 490 şantiyede 800 bin 114 konut rakamına ulaştı.

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan tebliğ ile günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu geldi. Uygulama 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek..

konut konferansına kimler katılacak Haberi

konut konferansına kimler katılacak


Eventuum Organizasyon tarafından, 21 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek olan 2.İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat sektörün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı 2014, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı veriyor.


Her gün artan ve değişen rekabet dünyasında, riskleri minimuma indirerek pazar değerini arttırmak günümüz koşullarında en avantajlı yöntem görünüyor. Avantajlar ise glocal (global & local) pozisyonlara göre değişkenlik gösteriyor. Tüm zamanların en avantajlı yatırımları için sektörün liderleri bu konferansta “think-tank” yapacak.


İnşaat sektörü ve temas halindeki diğer sektörlerle birlikte, mevcut durum, sistem ve teknolojiler, son gelişmeler, pazar dinamikleri ve beklentilerin konuşulacağı konferans, ekonomik ve ticari açıdan katma değer sağlayacak konularla birlikte sektörün önde gelen firmalarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya...