29 / 04 / 2024

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı



Canovate Group, Sheraton Grand Ataşehir İstanbul’da, geçtiğimiz günlerde düzenlenen konferansa 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı. 

Canovate Group’u konferansta, Canovate Elektronik Satış Direktörü Gün Evren Gören, Canovate Elektronik Yurtiçi Bölge Satış Yöneticisi Serhat Gür, Canovate Enerji Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu, Canovate Enerji İş Geliştirme Yöneticisi Levent Günay, Canovate Elektronik Çözüm Mimarı Talha Samet Solakoğlu temsil etti ve standı ziyaret edenlere sundukları ürün gamı hakkında bilgi verdiler. 

Mekanik ve elektromekanik sistem çözümünü sunuyor

Organizasyonu değerlendiren Canovate Enerji Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Isıtma ve soğutma sistemleri çözümlerimiz ile binanın IT tarafı için sunduğumuz çözümler, bir projede mekanik ve elektromekanik sistem çözümünü tek bir marka ve firma ile çözülmesini sağladığı için, bu durum yatırımcı tarafında maliyetleri düşürme açısından büyük avantaj oluşturmaktadır. Sektörün ileri gelen inşaat firmaları yaptıkları sunumlarda, en temel sorunlarının başında ‘yüksek maliyetler’ olduğunu belirttiler. Canovate Group olarak biz, firmalara ve sektör temsilcilerine, işletme maliyeti düşük ve yüksek verimlilikteki sistem çözümlerimizi sunmaya devam edeceğiz"


Geri Dön