Teknoloji

Instagram Twitter'ın izinden gidiyor! Ücretli mavi tik hizmeti getiriyor!

Popüler sosyal medya platformu Instagram'ın ücretli bir abonelik planı üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ayrıntılar için buraya tıklayın... Popüler sosyal medya platformu Instagram'ın da benzer bir hizmet üzerinde çalıştığı artık biliniyor

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra Twitter'ın onaylı hesabı olan Blue Tick hizmetine ödemeler yapıldı. Popüler sosyal medya platformu Instagram'ın da benzer bir hizmet üzerinde çalıştığı artık biliniyor. Edinilen bilgilere göre Instagram, onaylı rozetlerle ücretli abonelikler üzerinde çalışıyor.

Instagram, doğrulanmış hesaplar için ödeme alacak!

Alessandro Paluzzi, sosyal medya platformlarında görüntülenen özellikleri ifşa etmesiyle tanınır. Ünlü isim bu kez Instagram'da dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Gönderiye göre platform, Twitter'a benzer şekilde ücretli abonelik planları üzerinde çalışıyor.

Paluzzi'nin paylaşımına göre Instagram uygulamasının kodunda görünen referans çizgisi, bunun bir abonelik hizmeti olacağına işaret ediyor. Şirketin bu aboneliği yakın gelecekte hesapları doğrulamak için kullanacağı bildiriliyor.

Söz konusu konuyla ilgili şunu hatırlatmak gerekiyor. Instagram, yıllardır doğrulanmış hesap rozetini kullanıyor. Ancak kullanıcılar, belirli şartları yerine getirdikten sonra herhangi bir ödeme yapmadan bu rozetin sahibi oluyor. Bununla beraber bugün çıkan haberlere göre işler değişecek gibi duruyor. Ayrıca bunun henüz bir iddia olduğunu da belirtmek gerek.

Bunun henüz bir iddia olduğunu da belirtmek gerekir. Ancak mesaj doğruysa kullanıcı, doğrulanmış hesap rozetini almak için ödeme yapar. İşte Alessandro Paluzzi'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama: 

“Instagram mavi rozeti içeren bir abonelik planı üzerinde çalışıyor. Şu anda bu kodda bununla ilgili yalnızca birkaç küçük referans var. Hiçbir şey görünmüyor. Bu yüzden varsayımımı doğrulayabilecek bir ekran görüntüsü gönderene kadar bunu sadece bir söylenti olarak kabul edin.”

Globaldeki Redmi Note 11 Pro+ modelleri için MIUI 14 müjdesi!
Vivo X90 Pro küresel pazara hazırlanıyor! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...
POCO X5 serisinin fiyatı belli oldu! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...
Vivo'dan sevgililer günü kampanyası! Vivo V25, V23, Y35 ve V21e'de kaçırılmayacak fırsat! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...