05 / 05 / 2024

İntema Mutfak, Monaco Serisi'ni tanıttı!

İntema Mutfak, Monaco Serisi'ni tanıttı!

Türkiye genelindeki 42 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunan İntema Mutfak, klasik çizgileriyle geçmişi anımsatan Monaco serisini piyasaya



Türkiye genelindeki 42 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunan İntema Mutfak, klasik çizgileriyle geçmişi anımsatan Monaco serisini piyasaya sürdü. İntema Mutfak, klasik, doğal ahşap meşe ve ceviz renk seçeneklerinin yanı sıra farklı beğenilere hitap eden lake seçenekler de sunuyor.

Kullanılan modern aksesuvarlarla günü yakalayan bir mutfak haline dönüşebilen Monaco serisinde tezgah arasında kullanılan baharatlık, pişirme alanına yakın konumlandırılıyor. Diğer ünitelerden ayrı konumlanan ve hasır aksesuvarlarla zenginleştirilen büfe bölümü, “country” tarzını yansıtırken, kullanım kolaylığı sağlayan granit tezgah, mekana sofistike bir hava katıyor.

Mutfakta tercih edilen vanilya rengi lake monaco kapaklarda, klasik etkiyi arttırmak için burgu kulp tercih ediliyor. Ada ünitesinde kullanılan içten aydınlatmalı camlı dolaplar, mekana aydınlık bir hava veriyor.
Milliyet Emlak


Geri Dön