01 / 05 / 2024

İntema Mutfak'ı Atilla Kuzu tasarlayınca yeni uğrak yeri oldu!

İntema Mutfak'ı Atilla Kuzu tasarlayınca yeni uğrak yeri oldu!

Atilla Kuzu İntema Mutfak mağazaları için şık, yalın ve lüks bir konsept yarattı, yenilenen mağazalar mutfak ve dekorasyon tutkunlarının uğrak yeri oldu



Eczacıbaşı 'nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak 'ın yeni mutfak teşhir konseptiyle yenilediği mağazaları, mutfak ve dekorasyon tutkunlarından büyük ilgi görüyor.  

Dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Atilla Kuzu tarafından “zamansızlık ” ve “yalınlık ” kavramları ile geçtiğimiz yıl yeniden tasarlanan İntema Mutfak Nişantaşı,  İzmir  ve  Ankara  mağazaları, müşterilerine modern, şık ve rahat bir alışveriş ortamı sağlıyor.

ZOOM/ TPU tarafından yapılan iç mekan tasarımda mutfak mağazaları içinde ziyaretçilerin rahatı ve özgürlüğü için alan yaratabilmeye özen gösterildi.   Mutfak planlamasında ne gereğinden fazla, ne de gereğinden az modül kullanılarak, müşterilerin ihtiyacını en doğru şekilde karşılayacak tarzda ve adette mutfaklar yerleştirildi.  

Makro trend olarak kabul edilen “çevreye duyarlılık ” ve “tabiata yakın olma ” yaklaşımının, mağaza planlamasında önemli bir yere sahip olması hedeflendi. Bu yaklaşımla, ahşap kaplama seçenekleri günümüz beklentilerini yansıtacak şekilde yeniden tasarlandı.

İntema Mutfak 'ın “Modern Romantizm ” adını verdiği yeni koleksiyonunundan izler taşıyan yeni mutfak teşhirleri,   tonsür tonda beyaz renkler ve farklı ahşap kaplamaların birlikte kullanılmasını içeriyor.

Yeni mağazalarda fütüristik bir ortam yaratmak için farklı tipte aydınlatma seçenekleri, digital ekranlar ve LED teknoljisi kullanıldı. şžeffaflığın önemli olduğu yeni konsept dahilinde yarı geçirgen üniteler ve farklı formlar birarada yer aldı.   Ziyaretçilere konforlu bir mutfak seçim atmosferi yaratılmak istenen mağazalarda, ziyaretçi görüşme odaları ve müşterilerin seçtikleri ürünlerin kendi mutfaklarında nasıl olacağını hayal etmelerini kolaylaştıracak özel bir mutfak kapak standı tasarlandı.


İntema Mutfak, Türkiye genelinde 49 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümlerini yaratıyor.


www.intemamutfak.com.tr
(0800) 211 70 00
(0532) 755 75 00


Geri Dön