18 / 05 / 2024

Intensse Hava Perdesi, iç dizayna önem verenler için!

Intensse Hava Perdesi, iç dizayna önem verenler için!

İç dizaynın önemli olduğu yerler için üretilen Intensse hava perdesi şık ve farklı dizaynı ile dikkat çekiyor. Şık perdeler göze hitap etmesinin yanı sıra düşük ses seviyesi ile kulakları da rahatsız etmiyor



Yapı içindeki klimatize edilmiş, ısıtılmış ve filtre edilmiş temiz havayı muhafaza etmeyi sağlayan hava perdelerinin kullanımı ile, yazın sıcak havanın, kışın soğuk havanın içeri girmesi önlendiği gibi, dışarıdaki egzoz gazlarının, dumanların, kokuların, tozun, sineğin içeri girmesi de önlenir.

Intensse hava perdesi şıklığının ve düşük ses seviyesinin yanında çevreye sunduğu fayda ile de tercih sebebi. Klasik hava perdesi sistemlerine ek olarak PID kontrolü ve kablolu ısıtıcısı bulunan Intensse hava perdesi bu sayede %20 enerji tasarrufu sağlıyor.

Özellikle bankalar, sigorta şirketleri, otel resepsiyonları ve yeni konsept binalar için tercih edilen Intensse hava perdesi değişebilen lambası (renkli veya antimikrobik), yanlardaki manyetik şeritleri ve koku kapsülleri ile birçok farklı aksesuar seçenekleri sunuyor. Intensse hava perdesinde bulunan UVC ışınlı floresan lamba mikropların üremesini önlerken koku kapsülleri de ortama hoş bir koku yayıyor.

Intensse hava perdesi kullanıcı dostu kontrol paneli ve yeni tasarımı sayesinde kolay montaj ve kurulum sağlıyor. Standart olarak gümüş renkte bulunan Intensse, RAL kodu sayesinde istenen renklerde de bulunabiliyor. 1, 1.5 ve 2 metre uzunluktaki perdeler 5 metre yüksekliğe varan kapılar için de tek kapasite imkanı sunuyor.


Geri Dön