29 / 04 / 2024

İNTES'in yeni başkanı Celal Koloğlu oldu!

İNTES'in yeni başkanı Celal Koloğlu oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25'inci Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde yeni Yönetim Kurulu belirlendi. İNTES'inYönetim Kurulu Başkanlığı'na, Kolin İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Celal Koloğlu seçildi....




Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25'inci Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimlerde yeni Yönetim Kurulu belirlendi. İNTES'inYönetim Kurulu Başkanlığı'na, Kolin İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Celal Koloğlu seçildi. İNTES' in 50'nci kuruluş yıldönümüne denk gelen 25'inci Genel Kurulu, 6 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen protokol ve açılış konuşmalarıyla başlamıştı. İkinci günkü genel kurul çalışmalarının ardından 8 Aralık 2013 günü Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelikleri seçimleri yapılmıştı.Yapılan seçimler sonucunda, 12 yıl süresince Şükrü Koçoğlu'nun başkanlık görevini yürüttüğü İNTES'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Celal Koloğlu seçildi. 


'Bu bir bayrak yarışı' Devir teslim töreninde veda konuşması yapan Şükrü Koçoğlu, Celal Koloğlu'na başarılar dileyerek, "İNTES'in başarüannın ve hizmetlerinin yeni dönemde daha da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi. İNTES Başkanı Celal Koloğlu ise, "Sayın Şükrü Koçoğlu'na hizmetlerinden dolayı şükran borçluyuz. Bu bir bayrak yarışıdır" diye konuştu. İNTES'in yeni Yönetim Kurulu'nda; İlhan Adiloğlu, Mustafa Demir ve Gürhan Özdemir başkan vekilliği görevlerine getirilirken; Kemal Tahir Güleryüz, Osman Şenol, Levent Kafkaslı, Barış Haşemoğlu ve Deha Emral Yönetim Kurulu üyeleri oldu. 


Celal Koloğlu kimdir? 

1951, Elazığ doğumlu olan Celal Koloğlu. 1975 yılında ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. iş hayatına 1977'de kurduğu Kolin İnşaat'ta Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. 2005 yılından beri  Ankara  Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Celal Koloğlu, sektörüyle ilgili sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerin yanı sıra 2010-2012 yıllarında da Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulunda TİSK temsilcisi olarak görev aldı. 


Dünya


Geri Dön