30 / 04 / 2024

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

Yanlışlıkla sızdırıldığı iddia edilen İOS 17 ile gelen ''canlı sesli mesaj'' özellikleri ve nasıl kullanıldığı herkes tarafından merak ediliyordu. Bu haberimizde heyecanla kullanıma sunulması beklenen fonksiyonun özelliklerini sizler için araştırdık. 



iOS 17 bu sonbaharda iPhone 15 serisinin kanatlarında çıkacak , ancak bu, önümüze çıkacaklar konusunda heyecanlanamayacağımız anlamına gelmiyor. Yeni Temas Posterleri oldukça havalı ama aynı zamanda komik şekillerde suistimal edilebilirler. Artık FaceTime mesajlarını bırakabilirsiniz ve bize göre en iyi özelliklerden biri Canlı Sesli Mesaj transkripsiyonudur. Doğru yapılırsa, bu bir oyun değiştirici olabilir.

İOS 17 nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

Apple'ın yeni iOS 17 yazılımı, FaceTime görüntülü mesajlarını arkadaşlarınız ve aileniz için bırakabilme özelliğinden, iPhone'unuzu dijital bir saate ve akıllı ekrana dönüştüren Bekleme moduna kadar hayatınızı kolaylaştıracak çok sayıda harika özelliğe sahiptir. yatay moda ayarlayın. Ayrıca, iletişim bilgilerinizi AirDrop aracılığıyla başkalarıyla paylaşmayı kolaylaştıran NameDrop'u ve iPhone'un klavyesi için (iddiaya göre) daha doğru otomatik düzeltmeyi seviyorum. 

Ama şimdiye kadarki en sevdiğim iOS 17 özelliği, size çok zaman kazandırabilecek Canlı Sesli Mesaj. WWDC 2023 sırasında yaşadığım o a-ha anlarından biri ve kendimi her zaman kullandığımı görebildiğim bir özellik. 

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?


Geri Dön