19 / 05 / 2024

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu...



İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu.

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:DEMİR ÇELİK METAL a.Her türlü demir, çelik, alüminyum,magnezit, kobalt, kurşun,kalay, bakır, krom gibi madenlerin dükümü, cevher veya işlenmiş hali veya alaşımlarının, b. Her türlü demir ve metal ürünlerin, ham ,mamul ve yarı mamul ürünlerinin, yan ürünlerinin c. Her türlü özel alaşımlı metaller, camlar, plexglaslar, bakır galvanizli tel demir ve sac levhalar lamalar miller çubuklar külçelerin, d. Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmeksuretiyle işlemek, mamul veya yarı mamul , e. Demir çelik sanayinde kullanılan her nevi ve her ebatta vedemir kültür demir pik demir sac profil ve boru gibi malzemelerin, şekillendirilmesi haddelenmesi işlenmesi ve üretimi, başka işletmelerde fason üretim yaptırılması veya başka işletmeler için fason üretim yapılması, bu konulardaki mühendislik hizmetlerini, alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adres:Fenerbahçe Mahallesi Tevfikpaşa Sk.No:11/16 Kadıköy 


Geri Dön