20 / 07 / 2024

İris Metalurji ve Mühendislik iletişim

İris Metalurji ve Mühendislik iletişim

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu...

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ocak 2024 Borsa İstanbul analizi! Yerli ve yabancı yatırımcı ne yaptı? Kim para kazandı?

Ocak ayında dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Borsada yükseliş devam ederken Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından yerli ve yabancı yatırımcılar açısından Ocak ayı borsa analizini paylaştı.

İşte ekonomistlerin asgari ücret zammıyla ilgili yorumları!

Deneyimli ekonomistler Uğur Gürses, Serkan Özcan, Hakan Kara, Yalçın Karatepe, İris Cibre ve Özcan Kadıoğlu, asgari ücrete yapılan zammı yorumladı.

Motorin, benzin ve LPG'de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

Ekonomist Oğuz Demir, motorine 1.50 Türk Lirası benzine ise 0.88 kuruş Türk Lirası zam gelmesinin beklendiğini belirtirken, Ekonomist İris Cibre benzine 1.60 Türk Lirası zam geleceğini ve bu şekilde 18 Türk Lirasını aşacağını düşündüğünü belirtti.

İris Kurumsal Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Kurumsal Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eıhab Zın  Noor Raı ve  Zaıdan Emre tarafından kuruldu.

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu...

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de açıldı. 

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Karabaş tarafından kuruldu.

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

TRI Metalurji Anonim Şirketi kuruldu!

TRI Metalurji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tansu Aybars Güven ve Emrah Fahri Özdoğru imzasıyla kuruldu.

Faruk Çaturoğlu: 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “En yetkili ağızlardan taahhüt edilen Kdz. Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesinin akıbetinin ne olduğunu da Erdemir yönetimine soruyor, Ereğli Kamuoyuna cevap bekliyorum,” dedi.

3K Metalurji Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3K Metalurji Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Bitigen, Celal Bitigen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İsmail Sevinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Seyhan Sokak' ta kuruldu.

İris Metalurji ve Mühendislik iletişim Haberi

İris Metalurji ve Mühendislik iletişim

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu.

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:DEMİR ÇELİK METAL a.Her türlü demir, çelik, alüminyum,magnezit, kobalt, kurşun,kalay, bakır, krom gibi madenlerin dükümü, cevher veya işlenmiş hali veya alaşımlarının, b. Her türlü demir ve metal ürünlerin, ham ,mamul ve yarı mamul ürünlerinin, yan ürünlerinin c. Her türlü özel alaşımlı metaller, camlar, plexglaslar, bakır galvanizli tel demir ve sac levhalar lamalar miller çubuklar külçelerin, d. Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmeksuretiyle işlemek, mamul veya yarı mamul , e. Demir çelik sanayinde kullanılan her nevi ve her ebatta vedemir kültür demir pik demir sac...