İş Fırsatları

İş arayanlar için bulunmaz fırsat! 9 bin TL maaşla personel alımı duyuruldu! İşte detaylar!

İş arayan milyonları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. İşte 9 bin TL maaşla personel alımına dair detaylar!Arslan, son zamanlarda yaşadığı şoför sıkıntısı aktararak, E sınıfı ehliyeti olan şoförler aradıklarını söyledi

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, turizm kenti Antalya’da toplu taşımaya olan ilgiyi ve yaşanan sorunları dile getirdi. Arslan, son zamanlarda yaşadığı şoför sıkıntısı aktararak, E sınıfı ehliyeti olan şoförler aradıklarını söyledi.

İşte haberin merak edilen detayları…

ŞOFÖR SIKINTISI BAŞ GÖSTERDİ!

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan açıklamalarında Antalya’da 450 araç ile vatandaşa hizmet verildiğini belirterek son zamanlarda ciddi anlamda şoför sıkıntısı yaşadıklarını belirtti.

265 BİN YOLCU TAŞINIYOR

Arslan açıklamalarının devamında Antalya’da pazartesi günü alınan verilere bakıldığı zaman günlük 265 bin yolcu taşındığını belirterek şunları söyledi; Okullar açılmadan önce 220 bin yolcu taşıyorduk. Pandemi öncesi bu rakam 400 civarındaydı. Özel araçları vatandaşlarımız artık toplu taşıma kullanmıyor. Bunun yanında tramvay hattının da aktif olması etkiledi”

Arslan açıklamasının devamında; Toplu taşımada en çok memnuniyeti kadın şoförlerden aldıklarını belirterek 10 tane kadın şoför varken 3 tane kadın şoför olduğunu aktardı.

8 SAAT MESAİ YAPILACAK!

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Bizim 10 tane kadın şoförümüz vardı, şimdi 3 tane kadın şoförümüz var. Bazıları evlendi, bazıları yeni iş buldu ya da şehir değiştirdi. Kadın şoförlerin arttırılması yönünde çok talep var. Ciddi anlamda kadınlarımıza karşı bir sevgi var. Kadınlarımıza baktığımız zaman çok güzel araç kullanıyorlar. Şimdi kadın şoför arıyoruz. Onlara pozitif ayrımcılık tanıyarak 9 bin TL ve üzerinde maaş veriyoruz. Varsa çalışmak isteyen buyursun gelsin. E sınıfı ehliyeti olması gerekir. Çalışma saatlerimiz esnektir. Günlük araçlarımız 3 ile 4 sıra yapıyor her bir sıra 2 saat olur. Aşağı yukarı 8 saat çalışıyorlar.

İKİ VARDİYA ÇALIŞILIYOR!

16 yıldır araç kullanmaktayım. Meslek hayatımdan çok memnunum. İki vardiya çalışıyoruz. Günlük molaları da sayarsak, çalışmamız 10 saati buluyor. Günde 2 ile 3 sefer yapıyoruz. Bir seferimiz 2 saat sürüyor. Biz yolcularımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Bizden çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Bizim daha iyi yaklaştığımızı belirtiyorlar. Ben işimi severek yapıyorum, zorlanmıyorum. Bana yapamazsın diyen çıkmadı bu söylemin aksine motive eden çok oldu. Kadınların da bu sektörde olması gerekir. Diğer kadın arkadaşlarımıza da sesleniyorum, hiç korkmasınlar. Onlar da başarabilir” dedi.

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Altında yeni devir başlıyor! Gram altının ayak sesleri korkutmaya başladı! İşte detaylar!

Benzin ve motorine indirim geliyor mu? İşte 22 Eylül Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!