Ekonomi

İş Bankası'nın 1 milyon liralık konut kredisinde faiz oranı ne kadar oldu?

Merkez Bankası faiz kararının ardından konut kredisi belli olduğu kaydedildi. İş Bankası’nda 1 milyon liralık konut kredisinin faiz oranı ne kadar oldu?

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası konut kredisi faiz oranları da yeniden belirlendiği kaydedildi. Yeni bir ev sahibi olma hayali kuran binlerce vatandaş, bankaların sunduğu güncel konut kredilerini araştırıyor.

Buan göre, bankalar, faiz oranlarını güncelleyerek, ev almak isteyen vatandaşlara yeni fırsatlar sunuyor. sanayigazetesi.com.tr'de yer alan içeriğe göre; ‘En uygun konut kredisi veren bankalar’ arayışını hızlandırmış durumda. Özellikle ekonomik belirsizliklerin sürdüğü bu günlerde, vatandaşların bütçelerine en uygun seçeneği bulma çabası da devam ediyor.

Uzmanlar, kredi faizlerindeki değişimlerin ev alım kararında önemli bir rol oynadığını ifade ederken, alıcıların farklı bankaların tekliflerini karşılaştırmalarını öneriyor. Konut kredisi faiz oranlarıyla ilgili güncel bilgilere ulaşmak isteyenler için banka banka yapılan karşılaştırmalar önemli bir yol haritası oluşturuyor.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZİ NE KADAR?

İş Bankası’nın sunduğu konut kredisinde faiz oranı belli oldu. 1 milyon liralık konut kredisini 120 ay vadeyle aldığınızda faiz oranı yüzde 3,25 oluyor. aylık taksit miktarı ise 33.215,37 Türk Lirası oluyor. Geri ödenecek toplam tutar ise 3.985.844,40 lira oluyor.

Bankalar da faiz oranlarında değişiklik! 1,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Ziraat Bankası kredi faizlerini güncelledi! 1 milyon ev kredisi ödemesi ne kadar? 

Ticari gayrimenkul fiyatları ilk çeyrekte reel olarak yüzde 4,4 azaldı! İşte üç büyük ilde ticari gayrimenkul fiyatları!

SSK, Bağ-Kur emekli promosyonları güncellendi! Maaşa göre bankaların uyguladığı rakamlar neler?

İş Bankası’ndan flaş uyarı: Son 4 gün diyerek duyurdu!