Kent Haberleri

İş Bankası az önce herkesi ilgilendiren o açıklamayı yaptı! Hemen başvurana 10 bin TL faizsiz ve taksitli avans müjdesi!

Yılın kaçırılmayacak fırsatı İşCep tarafından İş Bankası müşterileri için resmi olarak açıkladı. İş Bankası, yeni müşterilerine 10.000 TL'ye varan vade farksız taksitli nakit avans imkanı sunmaktadır. İşte tüm detaylar...  Banka ayrıca müşterilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bir dizi son dakika anlaşmasını duyuruyor

Yılbaşından itibaren binlerce vatandaş nakit ihtiyacını karşılamak için bankacılığa yöneliyor. Banka ayrıca müşterilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bir dizi son dakika anlaşmasını duyuruyor.

İş Bankası yeni müşterilere özel kampanyasını da açıkladı. Bu kapsamda İş Bankası, yeni müşterilerine 10.000 TL'ye kadar taksitli faizsiz nakit avans imkanı sunmaktadır.

İşCep'in "Müşterisi Olmak İstiyorum" özelliği ile İş Bankası müşterilerine özel kampanya kapsamında anında hesabınıza 10.000 TL yükleniyor. 

Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar...

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden şu bilgileri aktardı:

"Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!"

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanyadan 28.02.2023 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir. Faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlıdır. 5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olacaktır.

Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR NELER?

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).

İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

İş Bankası'ndan dev fırsat! Yeni kampanyasını başlattı! Son tarih 28 Şubat 2023!
Bakanlık nefes kesen son dakika açıklamasını verdi! Bu şartları karşılıyorsanız 4.335 TL ödenecek!
Dolar ay sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!