Ekonomi

İş Bankası havalara uçuracak kampanyaları peş peşe sıraladı! Haberi duyanlar şubelere koşuyor! İşte o kampanya!

Türkiye İş Bankası’ndan market alışverişleri karşılığında verilecek olan 300 lira promosyon açıklaması geldi. İşte Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyasına ilişkin detaylar… Düzenli olarak kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası da kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor

Bankaların müşterilerine daha çok avantaj sağlamak ve yeni müşteriler kazanmak için gerçekleştirdiği alışveriş kampanyaları, şimdilerde artan gıda maliyetleri sebebiyle market alışverişleri üzerine yoğunlaşmaya başladı. Düzenli olarak kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası da kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

İşte detaylar...
 

Yeni kampanyalarını yazılı bir şekilde müşterilerine ilan eden ve paylaşımı kapsamında kampanyasının içeriğini kamuoyuna sunan Türkiye İş Bankası’ndan gelen yeni açıklama 300 liralık promosyon kazandıracak market alışverişi kampanyasını duyurdu. Yeni kampanyadan yararlanabilecek müşterilerine bilgi veren Türkiye İş Bankası, kampanyanın son tarihine ilişkin de duyuruda bulundu. Diğer yandan Türkiye İş Bankası, kampanyası kapsamında hediye edeceği 300 lira promosyon için kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğini de belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA MARKET ALIŞVERİŞLERİNE KARŞILIK 300 LİRA PROMOSYON

Yeni kampanyasına alışverişten önce veya sonra olmak kaydıyla Maximum Mobil ve İşcep üzerinden katılmayı şart olarak sunan Türkiye İş Bankası, kampanya çerçevesinde şartları sağlayan müşterilerine 300 lira hediye edeceğini ifade etti. Türkiye İş Bankası’nın kampanya koşullarını da sıraladığı duyurusunda ise şu ifadeler yer aldı:

“Maximum Mobil'den ya da İşcep'ten Market Kampanyası'na katılın, 2-31 Ocak 2023 tarihlerinde Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 300 lira ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 lira, toplam 300 lira MaxiPuan kazanın!”

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN HER MÜŞTERİ PROMOSYON KAZANAMIYOR

Yeni kampanyası kapsamında 300 lira değerinde promosyon banka puanı hediye edecek Türkiye İş Bankası, kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemleri açıkladı. Buna göre Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç’le banka kartı ve Maxipara Kart’a sahip olan müşterilerini kampanyaya dahil eden Türkiye İş Bankası, market sektöründe yer alan mağazaların sanal ya da mobil uygulamalarından yapılan market alışverişlerinin kampanyadan faydalanabileceğini belirtti.

Diğer yandan Türkiye İş Bankası, kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemleri de duyurdu. Ticari kartlar ve Aidatsız Kart sahiplerini kampanyadan faydalanamayacağı söyleyen Türkiye İş Bankası, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlerle Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemlerin kampanyadan faydalanamayacağını duyurdu.

İş Bankası'nın kampanyasına bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

Lise mezunlarının sevinçten ağzı kulaklarına varacak! Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı! Süresi dolmadan başvurun!