Ekonomi

İş Bankası herkesin beklediği haberi verdi! 3 bin liranızı geri alabileceksiniz!

İş Bankası, vatandaşlara yönelik sunduğu kampanyalarına devam ediyor. Bankadan yeni müşteri olacaklara müjde gibi haber verdi. İşte detaylar…İş Bankası’da promosyonlarla adından sıkça söz ettirmesinin ardından şimdi de yaptığı kampanyalarla ilgi odağı oluyor

Bankalar Temmuz ayından bu yana verdikleri maaş promosyonları ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İş Bankası’da promosyonlarla adından sıkça söz ettirmesinin ardından şimdi de yaptığı kampanyalarla ilgi odağı oluyor.

Bankanın resmi internet sitesinden açıklanan kampanya bilgisine göre, banka müşterisi olacaklara büyük bir fırsat sunuldu.

Maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren İş Bankası, şimdi de yaptığı kampanyalarla ilgi odağı oluyor.

Banka tarafından açıklanan yeni kampanya bilgisine göre, İşCep'ten İş Bankalı olanlara Maximum Kart alışverişlerinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Banka müşterileri uygulanacak bu indirim ile yapacakları alışverişlerden 3 bin TL’ye kadar geri kazanma fırsatı yakalayacak.

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

31.12.2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinde ilk defa İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvuran müşteriler yüzde 10 indirim kazanacak.

Kredi Kartıyla giyim ve aksesuar, market, akaryakıt ve seçili e-ticaret kategorilerinde faaliyet gösteren işyerlerinden 30.06.2023’e kadar tek seferde gerçekleştirilecek en az 100 TL her alışverişe yüzde 10, toplamda 3 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Bir müşteri için kampanyaya dahil olan kartları ile kazanılacak azami indirim tutarı 3 bin TL olarak açıklandı. 

Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik özellikli kredi kartları.

Kampanya 1 Eylül 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan müşterileriler ile sınırlı.

 Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 31.12.2022 tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşteriler 30.06.2023 tarihine kadar yüzde 10 indirim kampanyasına dâhil olmuş sayılacak.

Alışverişinizi kısmen ya da tamamen iade etmeniz halinde iade edilen harcamadan kazandığınız indiriminiz iptal edilecek.

Bir müşteri en az 100 TL tutarındaki her bir işlem başına en fazla 100 TL, toplamda en fazla 3 bin TL indirim kazanabilir.

Kampanya Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Morhipo ve Pazarama firmalarını kapsıyor.

TOKİ başvuruları bitiyor! Acelen edin! TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Asgari ücret teklifini güncelledi! Bomba rakam geldi! Duyan bayram edecek!

Telefon almak isteyenler hemen baksın! Galaxy A33 büyük indirimle satışta! 29 Ekim 2022 fiyat listesi…