29 / 04 / 2024

İş Bankası kimliği ile gidene tam 50 bin TL faizsiz kredi veriyor! Son gün 28 Nisan!

İş Bankası kimliği ile gidene tam 50 bin TL faizsiz kredi veriyor! Son gün 28 Nisan!

Bugünlerde ülkemiz zor zamanlar geçiriyor ancak İŞ Bankası, milyonlarca insana nefes aldıracak bir kampanya ile yardım elini uzatıyor. Banka, 50 bin TL sıfır faizli kredi fırsatını duyurdu ve başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.



Geçim sıkıntısının oldukça fazla olduğu şu günlerde birçok kişi, kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Kur Korumalı Mevduat'ta faiz üst sınırının kaldırılması sonrasında bankalar, mevduat ve kredilerde faiz oranlarını arttırdı. Ancak İş Bankası, bu dönemde vatandaşlara oldukça faydalı olacak bir kampanya duyurdu. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, kampanyayı sosyal medya hesabından duyurarak takipçilerine aktardı. İşte detaylar...

İş Bankası kimliği ile gidene tam 50 bin TL faizsiz kredi veriyor! Son gün 28 Nisan!

İş Bankası’ndan sıfır faiz imkanı

İş Bankası, özel bir kampanya ile müşterilerine sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya sayesinde müşteriler, belirli şartlar ve koşullar altında 50.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli kredi kullanabilecekler. İş Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu kampanya, kredi sürecine paralel olarak sunulan ekstra hizmetlerle birlikte müşterilere önemli avantajlar sağlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön