29 / 04 / 2024

İş Bankası Mart 2024 emekli paketini açıkladı, 27 bin 500 TL müjdesini duyan inanamadı!

İş Bankası Mart 2024 emekli paketini açıkladı, 27 bin 500 TL müjdesini duyan inanamadı!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası merakla beklenen Mart 2024 emekli paketini resmen başladı. Kampanya kapsamında 27 bin 500 TL müjdesi verildi. İşte İş Bankası Mart 2024 emekli kampanyası...



En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken İş Bankası’nın emekli vatandaşlara özel olarak hazırlamış olduğu emekli paketi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kampanya kapsamında hesaplara 27 bin 500 TL yatırılıyor.

İşte İş Bankası emekli paketi kampanyası ile ilgili detaylar...

İş Bankası Mart 2024 emekli paketini açıkladı, 27 bin 500 TL müjdesini duyan inanamadı!

Milyonlarca emeklinin zamlı maaşları hesaplara peş peşe yatırılırken, bankalar emekliler için yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. 

Emeklilere promosyon dışında kredi paketleri de sunan bankalar arasında İş Bankası da katıldı. Avantajlı faiz oranları ile dikkat çeken emekli paketleri emeklilerin nakit sıkışıklıklarına da can suyu oluyor. 

İş Bankası Mart 2024 emekli paketini açıkladı, 27 bin 500 TL müjdesini duyan inanamadı!

İŞ BANKASI EMEKLİ PAKETİ MART 2024!

İş Bankası’nın müjdelediği emekli paketiyle emekli vatandaşlara hem promosyon hem de kredi imkanı sunuluyor. Söz konusu bu ödemeler iki aşamalı olurken kampanyanın detayları da emekliler tarafından merak ediliyor. 

İş Bankası'nın Mart 2024 emekli paketinin ilk aşaması emekli maaş promosyonu olarak belirtiliyor. Söz konusu bu maaş promosyonunda emekli maaşlarını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca da bir başka bankaya geçmeme sözü veren emekli vatandaşlara 7 bin 500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi veriliyor.

İş Bankası'nın emekli vatandaşlar için sunmuş olduğu paketin içinde promosyon dışında bir de ihtiyaç kredisi bulunuyor. İş Bankası tarafından emekli maaş müşterilerine özel faiz oranı ile ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Pek çok kişinin yüzünü güldüren emekli paketi çerçevesinde sağlanan bu ihtiyaç kredileri 36 ay vadeli olarak veriliyor. 20 bin Türk Lirası olarak açıklanan kredi şartları sağlayan emeklilerin hesaplarına hemen yatırılıyor. 

27 BİN 500 TL MÜJDESİ

Paylaşılan detaylara göre İş Bankası emekli paketi kapsamında emekli maaş müşterilerine 7 bin 500 TL maaş promosyonu ve 20 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi olacak şekilde toplam olarak 27 bin 500 Türk Lirası veriliyor. 

Milli Emlak'tan üç şehirde büyük fırsat! 

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

QNB Finansbank emekli promosyonu 2024! Hangi emekli kaç TL maaş promosyonu alacak? İşte o rakamlar...


Geri Dön