Ekonomi

İş Bankası mobilden katılana 600 TL mutfak desteği veriyor! Başvurmak için yapılması gerekenler!

Vatandaşların yüzünü güldürecek yeni bir haber geldi. İşte o banka 600 TL’lik ufak desteği veriyor. 600 TL mutfak desteği verilecek. Bu destekten herkes yararlanabilecek. İşte tüm detaylar…Marketler indirim ve kampanya duyuruları yayınlamaya başladı

Alım gücünün düşmesi ile birlikte marketteki fiyatlar da yüzde yüzü geçen zamlara maruz kaldı. Marketler indirim ve kampanya duyuruları yayınlamaya başladı. Daha çok bankalardan gelen alışveriş kampanyaları Ramazan ayında dikkat çekiyor. Sadece bankamatik kartı kullanılarak yapılan standart alışverişlerde 600 maksipuan kazanılabilecek ve bu puanlar alışverişte kullanılabilecek.

 

600 TL değerinde Maksi puan verilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İş Bankası 600TL’lik maksipuan kampanyasını duyurdu. 600 TL maksipuan kazanılması adına tek yapılması gereken şey İŞ Cep uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak. İş bankası bankamatik kartı olmayanlar iş bankasına iyi olur bu karta sahip olabilir.

İş Bankası kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar için detaylı açıklama yaptı. İş bankasının mobil uygulaması olan İŞ Cep’e giriş yapılarak kampanyalar bölümünden belirlenen kategori üzerine gelinerek katıl butonuna basıp kampanya üzerine katılım gerçekleştirilebilecek. Bu şekilde 30 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak tüm market harcamaları adına 600 maksipuan kazanılabilecek.

 

İş Bankası 600 TL Maksi puan katılım şartları

İş Bankası sunmuş olduğu kampanya için belirli şartlar koydu. Sadece maksimum kart, bireysel kredi kartı ve iş bankası bankamatik kartı kullanıcıları bu kampanyaya dahil olacak. Ticari kart sahipleri kampanyadan yararlanamayacak.

30 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak market harcamaları üzerinden 600 TL’lik maksipuan kazanılabilecek. Maksi puanlar 4 Mayıs 2023 tarihinde kayıtlara tanımlanacak. Bu tarihte tanımlanan maxipuanlar 30 Haziran tarihine kadar kullanılabilecek kart üzerinde tanımlanan 600 TL’lik maksi puan maksimill puan olarak değerlendirilebilecek.

İş Bankası destek kart başvurusu

İş Bankası destek kart almak isteyenler ise başvuru yaparak bu karta sahip olabilecek. Destek kart sahiplerine toplamda 1000 TL’lik maksipuan tanımlanacak. Bu puanlar yalnızca bir gün içerisindeki iki veya daha fazla harcama dahilinde kullanılabilecek. Banka web sitesinde konu ile ilgili ayrıntılara yer verdi.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

Ziraat Bankası'ndan gece yarısı bomba haber. Müşterilere para ödenecek

İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!