15 / 05 / 2024

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

İş Bankası yeni kampanyalarını tanıtmaya başladı. İş Bankası olanlar yaşadı. Şartları sağlayanlara 150 TL hediye edilecek. İşte detaylar!



İş Bankası yaptığı açıklamasında banka müşterilerinin kartlarına 150 TL hediye edileceğini duyurdu. Temassız özellikle bireysel kartlarla tek seferde ve farklı günlerde yapılan 150 TL ve üzeri her alışveriş için 10 TL, toplam da ise 150 TL hediye edileceği belirtildi.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

İş Bankası, müşterileri için kampanya detaylarına dair şu şekilde bilgi verdi;

  • Temassız özellikli Bireysel Bankamatik Kartı ile aynı gün tek seferde yapılacak olan 150 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilki kampanya olarak değerlendirilecektir.
  • Kampanya müşteri bazında olduğu duyuruldu.
  • Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanılabilir.
  • Maximum üye işyerleri dışında yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.
  • Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.
  • Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi ile kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenmeyecek ya da yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.

BANKALAR NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

İşte bankaların promosyon ödemeleri şu şekilde; Türkiye Finans 3 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında, Denizbank 3 bin TL ile 5 bin TL arası, Akbank 4 bin 200 TL ile 7 bin TL arasında, QNB Finansbank 3 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında, Garanti BBVA 3 bin 600 TL ile 6 bin TL arasında, ING Bank 4 bin 650 TL ile 7 bin TL arası, TEB 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında, Yapı Kredi Bankası 4 bin 600 TL ile 7 bin TL arasında, Türkiye İş Bankası 5 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli promosyon ödenecek.

İGDAŞ açıkladı! Yaklaşan kış öncesinde faturalarda yeni döneme girildi! İşte detaylar!

Devlet bankalarının promosyonu ne kadar oldu?

Bakanlık duyurdu! 2 bin 600 liradan 4 bin liraya çıkan ödemeler hesaplara geçmeye başladı! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön