İş Fırsatları

İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu!

İş Bankası kapsamında personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklama doğrultusunda, başvuru ve mezuniyet şartları neler? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İş Bankası bünyesinde, K.K.T.C. Ülke Müdürlüğü’nde Avukat pozisyonunda ve Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avı, sızma testleri ve zafiyet tespiti gibi alanlarda Siber Güvenlik Uzmanı olarak İstanbul'da görev yapacak personel alımı yapılacağı açıklandı. 

BAŞVURU MEZUNİYET ŞARTLARI NELER?

Siber güvenlik uzmanı alımı için Üniversitelerin 4 senelik eğitim verilen Mühendislik, İstatistik, Aktüerya, Ekonometri, Matematik, Bilişim ve Enformatik alanlarındaki bölümlerden mezun olunması.

Avukat alımı için Hukuk Fakültesi mezunu olmak (04.06.2023 tarihi ve öncesi), avukatlık ruhsatına sahip olmak ve K.K.T.C. Barosu'na kayıtlı olmaması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Verilen ilanlara göre KKTC vatandaşı veya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2025 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olması gerekmektedir. Öte yandan ise, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış ve herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmaması gerekmektedir.

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Siber güvenlik için 15 Haziran 2024 tarihi itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avı, sızma testleri ve zafiyet tespiti gibi alanlarda en az 3 sene deneyimli olması gerekmektedir.

Avukat için 4 Haziran 2024 tarihi itibarı ile 30 yaşını doldurmamış olmak. Bankanın yaptığı Avukat değerlendirme merkezi aktiviteleri, Avukat ön görüşme veya herhangi bir mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak. Benzer pozisyonda ve banka davaları konusunda en az 1-2 sene deneyimli olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Siber Güvenlik Uzmanı alımı için başvurular 15 Haziran 2024 tarihine kadar, Avukat alımı için ise başvurular 4 Haziran 2024 tarihine kadar gerçekleşecektir.

KKTC Avukat: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/k-k-t-c--avukat-2024KKTCAvukat1

Siber Güvenlik Uzmanı: https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/siber-guvenlik-uzmani-2024SIS6

TÜRKSAT personel alımı yapacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin personel alımı başvuruları devam ediyor! 

9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı!

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı yapacak!