İş Fırsatları

TSE personel alımı yapacağını duyurdu! TSE'ye 184 personel alımı yapılacak...

Türk Standartları Enstitüsü tarafından 184 personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamada başvuru şartları neler? Başvuru nitelikleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Türk Standartları Enstitüsü tarafından merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere "22 tekniker, 3 muhasebeci, 81 memur, 24 koruma ve güvenlik görevlisi, 5 şoför, 41 odacı (hizmetli), 1 boyacı- badanacı, 2 bahçıvan ve 5 teknisyen" olmak üzere toplam 184 personel alımı yapılacağını duyurdu.

TSE 184 PERSONEL ALIMI YAPACAK

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak gerekiyor. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Türkiye’nin her yerinde devamlı olarak görev yapmasına sağlık açısından engeli, hastalığı ve benzeri durumu bulunmaması gerekmektedir.

ADAYLARDA ARANAN BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

- 8 Tekniker Kocaeli/ Gebze 1, Ankara 7, Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Deniz Elektroniği ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olması gerekir.

- 1 Tekniker Kocaeli/ Gebze 1, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olması lazımdır.

- 1 Tekniker Kocaeli/ Gebze 1, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğal Gaz ve Isıtma, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olması gerekmektedir.

- 3 Tekniker Ankara 3, Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olması gerekir.

- 2 Tekniker Kocaeli/ Gebze 1, Bursa 1, Makine-Resim Konstrüksiyon, Makine, Resim ve Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Makine-Resim Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, Makine Resim ve Konstrüksiyonu ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 1 Tekniker Kocaeli/ Gebze 1, Kimya veya Kimya Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 4 Tekniker Kocaeli/ Gebze 2, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 2 Tekniker Ankara 2, Ağaç İşleri veya Mobilya ve Dekorasyon ön lisans programından mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 3 Muhasebeci Ankara 3, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme- Muhasebe ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 2 Memur Ankara 1, Kocaeli/ Gebze 1, Adalet ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 17 Memur Ankara 8, Konya 3, Kocaeli/ Gebze 2, Afyon 1, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Kayseri 2, Genel İşletme, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, Ticaret ve Yönetim, Endüstriyel Yönetim, Orta Kademe Yöneticilik, Orta Kademe Yöneticiliği, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İşletme Yönetimi, Yönetim, Sevk ve İdare ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 3 Memur Ankara 1, İzmir 1, Kayseri 1, Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Satış Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama, Reklamcılık Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık, Satış ve Reklam Yönetimi, Elektronik Ticaret, E-Ticaret, İnternet ile Pazarlama, Tarım İşletmeciliği ve Pazarlama, Tarımsal Pazarlama, Dijital Medya ve Pazarlama, E-Ticaret ve Pazarlama ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 4 Memur Ankara 4, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

 

- 10 Memur Ankara 7, Kocaeli/ Gebze 1, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Van 1, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme, Muhasebe ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 2 Memur Ankara 2 Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 43 Memur Ankara 19, Kocaeli/ Gebze 4, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İstanbul/ Avrupa Yakası 2, Bursa 4, İzmir 6, Manisa 1, Gaziantep 4, Kayseri 1, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

- 24 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) Ankara 16, Bursa 1, İzmir 1, Gaziantep 2, Kocaeli/ Gebze 3, İstanbul/ Anadolu Yakası 1, Herhangi bir ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak, 170 cm’den kısa boylu olmamak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

- 5 Şoför Ankara 4, Kocaeli/ Gebze 1, 41 Odacı (Hizmetli) Ankara 22, İzmir 1, Antalya 1, Bursa 1, Gaziantep 2, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Kocaeli / Gebze 5, Diyarbakır 1, Adana 2, Samsun 1, Kayseri 1, Konya 1, Lise ve dengi okul mezunu olmak. 2022 yılında yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibariyle en az 5 yıllık B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

- 1 Boyacı -Badanacı Kocaeli/ Gebze 1, Lise ve dengi okul mezunu olmak. 2022 yılında yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

- 2 Bahçıvan Ankara 2, Ortaöğretim Kurumlarının Tarım/Ziraat dalından mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

- 3 Teknisyen (Erkek) Ankara 2, Kocaeli/ Gebze 1, Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı -Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı -Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

- 2 Teknisyen (Erkek) Ankara 2, Ortaöğretim Kurumlarının Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-Isıtma, Tesisat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Doğalgaz), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz İç Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Şebeke Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) alanlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvuruda istenilen belgeleri de sisteme yüklemek suretiyle yapabilecek. Başvurular 20 Ağustos 2024 tarihinde başlayıp 30 Ağustos 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Kılavuz: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/08/20240809-4-11.pdf

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İGDAŞ açıkladı! İGDAŞ 12 teknik personel alımı yapacak...

Adli Tıp Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

Jandarma Genel Komutanlığı 31 personel alımı yapacağını duyurdu!