02 / 05 / 2024

İş Bankası resmen duyurdu! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir!

İş Bankası resmen duyurdu! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir!

İş Bankası, herkese güzel bir haber duyurdu. 31 Ekim'e kadar hemen siz de başvurun! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



Kampanya ile ilgili konuşan İş Bankası, resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verdi:

"1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında İş Bankası kartlarınızla İşCep ya da Maximum Mobil’den tek seferde yapacağınız her 250 TL ve üzeri TR Karekod ile ödeme işleminizde %3, toplam 100 TL’ye varan MaxiPuan kazanın!"

Ziraat, Vakıfbank, Garanti derken İş Bankası'ndan dev fırsat! Başvuran herkese 150 TL puan! Hemen bakın! 

​POS'TA TR KAREKOD İLE ÖDEME NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Alışveriş yapılan mağazada TR Karekod ile ödeme yapmak istediğinizi belirttikten sonra Maximum Mobil uygulaması +13 menüsü içerisinden, İşCep ana menüden Karekod İşlemleri’ni seçerek açılan kameraya POS cihazında oluşan karekodu okutabilirsiniz.

Ardından, ödeme yapmak istediğiniz kredi kartı, Bankamatik, MaxiPara kartınızı veya cari hesabınızı seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

TR Karekod ile alışveriş işlemi yapılabilmesi için, işlemin yapılacağı işyerinin POS cihazının TR Karekod formatında karekod üretebilen güncel versiyonlara sahip olması, cari hesabınızı kullanarak FAST ile alışveriş yapabilmeniz için ise yine işyerinin FAST ile ödeme alma yetkisinin bulunması gerekmektedir. Tüm Bankalar tarafından yasal olarak yeni bir ödeme yöntemi olarak yeni uygulanmaya başlayan TR Karekod ödeme yöntemi belirli pos cihazları üzerinden desteklenmektedir. Ödeme yapmanız öncesinde işyerine TR Karekod ile ödeme yapmak istediğinizi gişe/kasa görevlisine belirtmeniz ve işlem yapılabildiğinin teyidini almanız ardından ödemenizi tamamlamanız gerekmektedir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön