29 / 04 / 2024

İş Bankası son gün 14 Nisan 2024 diyerek uyardı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanlar 750 TL kazanacak!

İş Bankası son gün 14 Nisan 2024 diyerek uyardı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanlar 750 TL kazanacak!

İş Bankası tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 750 TL Maxipuan hediye edilecek. İşte İş Bankası'nın başlattığı o kampanyanın detayları...



Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzlerini güldüren İş Bankası'ndan bir kampanya müjdesi daha geldi. İş Bankası tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 750 TL Maxipuan hediye edileceği belirtildi.

İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan detaylara göre Maximum Mobil'den ya da İşCep'ten Market Kampanyası'na katılım sağlayarak, 1 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 750 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapılacak olan 750 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 50 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabilecek toplam 750 TL MaxiPuan verilecek.

Söz konusu kampanyaya katılım sağlamak için Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” kısmından ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli. Katılımınızı kampanya dönemi içerisinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce ya da sonra) yapabilirsiniz.  

İş Bankası son gün 14 Nisan 2024 diyerek uyardı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanlar 750 TL kazanacak!


Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler, market sektöründe bulunan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından gerçekleştirilen market alışverişleri kampanyaya dâhil olarak belirtildi.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Maximum Gençlik Kart, Gençlik Debit Kart, Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar,Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazlarından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından gerçekleştirilecek olan alışverişler kampanyaya dâhil edilmedi. Ayrıca yine İş Bankası tarafından verilen detaylara göre söz konusu kampanya döneminde yapılan alışverişlerin iptal edilmesi ya da satın alınmış olan ürünlerin iade edilmesi halinde yüklenmiş olan MaxiPuan’lar geri alınacaktır. 

Kampanya kapsamında kazanılmış olan Maxi Puan’lar 19 Nisan 2024 tarihinde en son kullanmış olduğunuz kartınıza yüklenecek. Söz konusu Maxi Puan’ların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2024 olarak belirtildi.

 

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Konutta amortisman süreleri düşüyor

89 bin TL’ye müstakil ev sahibi olabilirsiniz!


Geri Dön