07 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan anında faizsiz 10 bin TL! Hemen başvurun! Son başvuru 31 Ocak 2023!

İş Bankası'ndan anında faizsiz 10 bin TL! Hemen başvurun! Son başvuru 31 Ocak 2023!

İşCep İş Bankası müşterileri, yılın son fırsatını kaçırmayın Başvuranlara 10.000 liraya varan taksitlerle faizsiz nakit avans fırsatı! Detaylar için tıklayınız...



Binlerce vatandaş yılbaşında nakit ihtiyacını karşılamak için banka işlemlerini araştırıyor. Bankalar ayrıca müşterilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bir dizi son dakika anlaşmalarını duyuruyor.

İş Bankası ndan anında faizsiz 10 bin TL! Hemen başvurun! Son başvuru 31 Ocak 2023!

İş Bankası ayrıca yeni müşterilere özel fırsatları da duyurdu. Bu kapsamda İş Bankası, yeni müşterilerine 10.000 TL'ye varan taksitlerle faizsiz nakit avans imkanı sunmaktadır.

İşCep'in "Müşterisi Olmak İstiyorum" özelliği ile İş Bankası müşterilerine özel kampanya kapsamında 10.000 TL anında hesabınıza yükleniyor.

Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön