02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan dev kampanya müjdesi! Hemen buraya bakın! Son tarih 31 Aralık 2022!

İş Bankası'ndan dev kampanya müjdesi! Hemen buraya bakın! Son tarih 31 Aralık 2022!

Yeni ayın gelişi ile İş Bankası, 2022'ye özel kampanyalarına devam ediyor. Şimdi de sürücülere güzel bir haber verdi. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan havalara uçuracak haber geldi. İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde geniş çaplı bir kampanyayı paylaştı. İş Bankası'ndan verilen bilgiye göre kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar...

İş Bankası ndan dev kampanya müjdesi! Hemen buraya bakın! Son tarih 31 Aralık 2022!

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan İş Bankası, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı. Kampanyanın adı "İşCep'ten İş Bankalı olanlara Maximum Kart alışverişlerinde %10 indirim!" oldu.

İş Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

"İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla yıl sonuna kadar gerçekleştireceğiniz harcamalarınızın %10’unu, 3.000 TL’ye kadar geri kazanın ve daha  birçok ayrıcalıktan yararlanın!" 

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön