06 / 07 / 2024

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası Maximum Kart ve TatilBudur işbirliğiyle yaz tatilinin vazgeçilmezleri için harika bir fırsat sunuyor! 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli olan bu özel kampanyada, Maximum Kart sahipleri TatilBudur'dan yapacakları tatil rezervasyonlarıyla 2.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.



Kampanya, Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik kartlar ile Maximum özellikli işyerlerinden yapılan işlemleri kapsamaktadır. Ticari Kredi Kartları, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Katılım oldukça basit: Maximum Kart sahipleri, kampanya dönemi içinde diledikleri zaman (alışverişten önce veya sonra) kampanyaya katılabilirler. Aynı müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecek ve en fazla 2.000 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

Kazanılan MaxiPuanlar, 29 Ağustos 2023 tarihine kadar en son yapılan alışverişin yapıldığı karta yüklenecek ve kullanılmayan MaxiPuanlar 30 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır. Önemli bir not ise, Maximiles'a yüklenen puanların MaxiMil'e dönüştürülemeyeceği ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacağıdır.

TatilBudur'dan yeni tatil rezervasyonları yapan tatilciler, bu özel kampanyayla unutulmaz bir tatilin yanı sıra tatilden sonra da ekstra kazanç elde etme fırsatını yakalayacaklar. Ancak kampanyanın Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından koşullarda değişiklik yapma veya kampanyayı iptal etme hakkının saklı tutulduğunu unutmamakta fayda var.

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Anneler hemen baksın, sadece kimlikle 1.300 TL para verilecek!
Garanti BBVA müşterilerine özel: 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı!
Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Geri Dön