Kent Haberleri

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde! Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları... Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İş Bankası da Mayıs ayının bitimine günler kala emekli promosyon rakamlarını açıkladı

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemelerine dair güncellemeler hız kesmeden sürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İş Bankası da Mayıs ayının bitimine günler kala emekli promosyon rakamlarını açıkladı.

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

EMEKLİYE BÜYÜK MÜJDE

Karar gazetesinde yer alan habere göre, emekli promosyon ödemelerinde rakamlar sık sık güncelleniyor. Verilen detaylara göre, son aylarda yaşanan gelişmelerin sonucunda emekliler de adeta bayram etti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaş zammı sonrasında rakamlar yeniden gündeme geldi. 

Paylaşılan detaylara göre, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye yükselmesiyle beraber promosyon ödemeleri de otomatik olarak artış gösterdi.

EYT kapsamında emekli olan müşterileri kendi bünyesine katmak isteyen bankalardan promosyon güncellemeleri de peş peşe geldi. Müşterilerini artırmak için güncellenen emekli promosyon ödemelerinde İş Bankası'ndan da son dakika açıklaması geldi. İş Bankası 2023 Mayıs bitmeden emekli promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti.

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Paylaşılan detaylara göre, İş Bankası emekli promosyon ödemeleri maaş aralığına göre değişiyor. Verilen bilgilere göre, emekli maaşının yükselmesiyle beraber  ödenen promosyon tutarı da artıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından emekliliği onaylanmış olan kişiler bankaya giderek promosyon ödemesini başlatıyor.

Söz konusu bu promosyon ödemesinden yararlanmak için öncelikle emekli maaşınızı İş Bankası'na taşımanız gerekli. Taşıma işlemi sonrasında mobil uygulama, müşteri hizmetleri veya şubeye müracaat ederek taahhüt imzalamalısınız. Bu taahhütle beraber 3 sene boyunca İş Bankası üzerinden maaşınızı alacağınıza dair söz vermiş bulunursunuz.

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

Yine paylaşılan detaylara göre, maaş aralığına göre değişen emekli promosyon ödemelerinde İş Bankası, 7.500 liraya kadar ödeme yapıyor. Emeklilerin maaş aralığına göre verilen güncel promosyon ödemeleri şöyle:

Maaş aralığı 0 - 3.500 liraya (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4 bin 500 lira

Maaş aralığı 3 bin 500 lira - 7 bin 500 lira (7 bin 500 TL hariç) arasında olanlar 5 bin 250 lira

Maaş aralığı 7 bin 500 TL - 10 bin TL (10 bin TL hariç) arasında olanlar 6 bin 750 TL

10 bin TL ve daha fazla olanlar 7 bin 500 lira tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

Bu bankalar seçim sonrası resmen ipleri kopardı! Garanti, Ziraat, Akbank, ING ve TEB tek tek duyurdu! Hemen bir bakın!

Milli Emlak'tan son dakika Haziran 2023 fırsatı! O ilde 15 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!