Kent Haberleri

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak. Bu tarz çalışmalar yürüten bankalar arasında yer alan İş Bankası da müşterilerini yakından ilgilendirecek ve dikkatleri üzerine geçecek çok önemli bir kampanyayı hayata geçirdi

Bankalar arasında müşterileri elde tutmak adına yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu tarz çalışmalar yürüten bankalar arasında yer alan İş Bankası da müşterilerini yakından ilgilendirecek ve dikkatleri üzerine geçecek çok önemli bir kampanyayı hayata geçirdi.

İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olmak isteyenler, kampanyadan yararlanabilecekler. Bankanın kampanya koşulları arasında, istisnanın tek seferde en fazla 50.000 TL işlemleri kapsayacağı, mesai dışı FAST işlemleri, tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri, mesai dışı ve geç EFT/FAST, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemlerinin istisna kapsamı dahilinde olmadığı belirtildi. İstisna tanımlamaları, müşteri olunduktan sonraki 7 iş günü içerisinde İşCep üzerinden yapılacak. İşCep ve İnternet Şubesi'nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerli olan kampanya koşullarında, 365 gün boyunca EFT, havale ve fast transferlerinden herhangi bir ücret alınmayacak. Ancak, 50.001 TL ve üzeri işlemlerde ücret alınmaya devam edilecek.

Türkiye İş Bankası, milyonlarca müşterisine özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile birlikte İş Bankası müşterileri, bir yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale ayrıcalığından yararlanabilecekler. Bu kampanya kapsamında, müşterilerin para gönderme işlemlerinde herhangi bir ücret ödemeleri gerekmezken, İşCep uygulaması üzerinden müşteri olmak isteyen bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler de kampanyadan yararlanabilirler.

Bankalar, müşteri sayılarını artırmak adına her zaman yeni kampanyalar düzenliyorlar ve bu kampanyalar arasında ücretsiz para transferleri, kart avantajları ve yüksek faiz oranları gibi fırsatlar bulunuyor. İş Bankası'nın müşterilerine sunmuş olduğu bu özel kampanya da bankanın müşteri portföyünü genişletmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla başlatıldı.

İş günlerinde saat 16:00'dan sonra ve mesai saatleri dışında gerçekleştirilen EFT/FAST işlemleri, EFT saatleri dışında yapılan para transferleri, cebe havale, çoklu para transferleri ve talimatlı para transferleri gibi işlemler, istisna kapsamına dahil edilmemektedir. Bunun yanı sıra, K.K.T.C Şubeleri ile gerçekleştirilen para transferleri de istisna kapsamına dahil değildir.