Kent Haberleri

İş Bankası’ndan hediye para müjdesi! Hızlı olan bu parayı alacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman diğer bankalara fark atan İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com internet sitesinden gerçekleştirilecek harcama sonrası 75 TL hediye edileceğini paylaştı. Kampanya şartlarına uyan müşterileri 75 TL kazanacağını açıklayan İş Bankası, kampanyaya ilişkin detayları ve son katılım tarihini de resmi internet sitesinden yayımladı

İş Bankası, özellikle çocukla ailelere özel yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya şartlarına uyan müşterileri 75 TL kazanacağını açıklayan İş Bankası, kampanyaya ilişkin detayları ve son katılım tarihini de resmi internet sitesinden yayımladı.

 

İş Bankası, Maximum müşterilerine özel Toyzz Shop ile düzenlediği kampanyasına ilişkin şunları aktardı:

“İşCep veya Maximum Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlayın, 09 Haziran 2023 - 09 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bankamatik Kartı ve Maximum Kart’ınızla Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com internet sitesinden tek seferde yapacağınız 600 TL ve üzeri ilk harcamanıza 75 TL MaxiPuan kazanın!”

İşte İş Bankası’nın Maximum müşterilerine özel düzenlediği kampanyasına ilişkin merak edilen her şey...

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR

İş Bankası’nın Toyzz Shop iş birliği ile düzenlediği kampanyaya Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç) dahil olacak.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

Maximum müşterilerine özel düzenlenen bu kampanyaya Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartının yanı sıra, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS’tan yapılmayan harcamalar kampanyaya dahil olmayacak.

 

ÖDÜL KULLANIMI

MaxiPuan’larınız 18 Temmuz 2023’de yüklenecek. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlendi. Puanlar kampanya şartlarını yerine getirildiği son alışverişin yapıldığı karta aktarılacak. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Eylül 2023’de geri alınacak. Kampanya doğrultusunda kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak hesaba yüklenecek. Bununla beraber, ercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Maximiles’a aktarılan puanlar Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacak. Maximiles’a aktarılan puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecekt.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ