02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan kişiye özel ev kredisi! Yüzde 0,79 faizle!

İş Bankası'ndan kişiye özel ev kredisi! Yüzde 0,79 faizle!

İş Bankası, müşterilerine özel ödeme planı hazırlıyor. 30 Nisan 2011'e kadar geçerli olacak konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kampanyada faiz oranları yüzde 0,79'dan başlıyor



İş Bankası, müşterilerine özel ödeme planı hazırlıyor. 30 Nisan 2011'e kadar geçerli olacak konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kampanyada faiz oranları yüzde 0,79'dan başlıyor. Kampaya kapsamında 1000 TL dosya masrafı tahsil ediliyor.

Ev Kredisi kampanyasından Maximum Kart sahiplerinin yanı sıra Maximum Kart 'a başvuruda bulunan müşteriler; en az bir adet otomatik ödeme talimatı vermeleri veya otomatik ödeme talimatının bulunması halinde yararlanabilecek.

100.000 TL kredi tutarı için Örnek Maliyet Tablosu:

(*) Kampanya faiz oranları sadece “Maximum Ev Paketi ” kapsamında yer alan müşterilerin ev kredisi talepleri için geçerli.

(**)Diğer masraflar; 750 TL ekspertiz ücreti, 150 TL bir yıllık Konut Sigortası primi, 107 TL bir yıllık DASK poliçesi bedeli.Konut sigortası ve DASK prim tutarları ortalama olarak hesaplamış olup konutun lokasyonu ve m ²'sine, vb. kriterlere göre değişiklik gösteriyor.

Hayat Sigortası bedeli yıllık maliyet hesaplamalarına dahil edilmemiştir, bir yıllık sigorta bedeli ortalama 171 TL. Sigorta bedeli müşterinin cinsiyeti, yaşı vb. kriterlere göre değişiklik gösteriyor.

Banka kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

(***)Yukarda belirttilen faiz oranları Konut sigortası ve DASK 'ın İş Bankası tarafından yapılması durumunda kullanılabilecek.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön