03 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası'ndan müjde! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayın! İş Bankası, tarafından yapılan açıklama geldi. 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir!



KAMPANYA AYRINTILARI!

•SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekliler.
•10 Haziran 2022 tarihi itibariyle maaşını İş Bankası'ndan almayan emeklilere kampanya kapsamında referans olunabilir.
•1 Nisan 2022 tarihinden önceki bir dönemde maaşını İş Bankası'ndan almış olan, halihazırda emekli maaşını başka bankadan alan müşteriler maaş taşıma işlemi yaparak kampanyaya dahil olabilir.
•1 Nisan 2022 tarihi itibariyle emekli maaşını İş Bankası'ndan alan ve kampanya süresinde emekli maaşını başka bankaya taşıyıp tekrar İş Bankası'na taşımak isteyen müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
•Birden fazla emekli maaşı olan ve kampanya başlangıç tarihi itibariyle herhangi bir emekli maaşını İş Bankası'ndan alan müşteriler de diğer emekli maaşlarını taşımak üzere referans kullanarak kampanyaya dahil olamaz.

Dolar 1.5 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Doların kanatlanmasına son 3 ay! Analistler tek tek rakam verdi! Hemen bakmayan sonra pişman olur!
Altın 36 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Acele edin, hemen öğrenin!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön