28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan önemli bir açıklama geldi... İş Bankası müşterileri acil baksın

İş Bankası'ndan önemli bir açıklama geldi... İş Bankası müşterileri acil baksın

İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi. Emekli maaşı 5 bin 500 TL ve üzeri olanlara güzel verildi. İşte detaylar...



İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru yapıldı.  İş Bankası yaptığı açıklamasında şubeye gitmeden başvuru yapılabileceği ve 7 bin 500 TL kadar para ödeneceği açıklandı. Başvurular 31 Mart tarihine kadar devam edecek.

AÇIKLAMA WEB SAYFASI ÜZERİNDEN YAPILDI

İş Bankası açıklamasını resmi web sayfası üzerinden yaptı. Yaptığı açıklamasında 1 Kasım ve 31 Mart tarihleri arasında emekli maaşını İş Bankası’ndan almayı tercih edenlere nakit para verileceğini belirtti. Maaşı İş Bankası’ndan alanlar Maximum Kart ve ek kartlar için ücret ödemiyor.

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabileceğiniz belirtilen duyuruda emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek olmadığı ifade edildi.

 

 


Geri Dön